COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 27 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        29 июн 24 16:09:00
 К    : All                                                   29 июн 24 13:06:02
 Тема : Nat Steakhouse Month - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 156615.cooking@1:2320/105 2ae8c67e
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Outback Steakhouse Bloomin` Onion
 Categories: Vegetables, Chilies, Beer
      Yield: 4 servings
 
    1/3 c  Cornstarch
      2 ts Minced garlic
      1 ts Salt
  3 1/2 c  A-P flour; divided use
      2 tb Paprika; divided use
  2 1/2 ts Ground black pepper; divided
           - use
     12 oz Beer
      2 ts Garlic powder
    1/2 ts Cayenne pepper
      4 lg Sweet onions
           Bloomin` Onion Sauce or
           - Creamy Chili Sauce; to
           - serve
 
  To make the batter, combine the cornstarch, minced
  garlic, and salt with 1 1/2 cups of flour, 2 teaspoons
  of paprika, and 2 teaspoons of ground black pepper. Mix
  well. Add the beer and mix to combine.
  
  To make the seasoned flour, combine the garlic powder
  and cayenne pepper with 2 cups of flour, 4 teaspoons of
  paprika, and 1/2 teaspoon of ground black pepper. Mix
  well.
  
  Cut about 3/4" off the top of the onions and peel them.
  Cut each onion into 12 to 16 vertical wedges, but do not
  cut through the bottom root end. Remove about 1 inch of
  petals from the center of the onion. You may want to
  separate the onion petals slightly, but do not do this
  too much or you will destroy the onion.
  
  Dip the onions into the seasoned flour and shake off the
  excess. Dip the onions into the batter, separating the
  petals to ensure they are thoroughly coated. Then dip
  the onions into the seasoned flour again.
  
  Heat the oil in a deep fryer to 375oF to 400oF. Gently
  place the onions into the fryer basket and deep-fry for
  1 1/2 minutes on each side. Remove the onions from the
  fryer and drain on paper towels.
  
  To serve, place the onion upright in a shallow bowl and
  remove the center core with a circular cutter or apple
  corer. Serve hot with Bloomin` Onion Sauce or Creamy
  Chili Sauce.
  
  Author: Stephanie Manley
  
  RECIPE FROM: https://copykat.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM
 

... I may have my faults, but being wrong ain`t one of them.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 116/17 18 120/302 616
123/10 154/10 30 50 700 218/700
SEEN-BY: 220/90 221/1 6 226/50 70 240/1120 301/1
113 335/364 341/66 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/848 2320/0 105 107 304
401 905 3634/12 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх