COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 31 из 100
 От   : Ruth Haffly                         1:396/45.28       29 июн 24 13:21:10
 К    : Dave Drum                                             29 июн 24 16:52:02
 Тема : Hot Soups
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.28 4a8166f6
@REPLY: 42631.fido-cooking@1:3634/12 2ae5cbe2
Hi Dave,

 RH> No, it`s just that I don`t like to eat hot and heavy when it`s hot and
 RH> humid outside. Yesterday the RDU airport hit 103, saw 101 on our back
 RH> thermometer, front one said 98.  We had a sausage/bell pepper/onion fry
 RH> with mashed potatoes and lettuce with boiled bacon dressing for supper.
 RH> Sounds heavy but I didn`t eat a whole lot.

 DD> We`ve not gone over the century mark on the heat pressure gauge
 DD> (thermometer) yet. I think 98┬║F was our high. Then we hit a cooling
 DD> trend the past few days with temps in the low 80s and high 70s. That`s
 DD> supposed to be the
 DD> case until the middle of next week when I`ll once again be glad that
 DD> Mr. Carrier came up with the air conditioner.  Bv)=

We were in the 80s on Thursday, now back into the (lower) 90s.


 DD> Do you have a recipe for the "boiled bacon dressing"? I looked for a
 DD> looooooong time on my search engine using that phrase and all I was
 DD> was recipes calling for the bacon to be cooked crisp. Like this one:

 DD>       Title: Watercress Salad w/Warm Bacon Dressing
 DD>  Categories: Greens, Pork, Salads
 DD>       Yield: 5 servings

Pennsylvania Dutch name for it. The one I use came from Edna Eby
Heller`s "Dutch Cookbook" (revised), copyright, 1953, revised edition,
copyright 1960.

BOILED BACON DRESSING

4 slices of bacon
1/2 cup sugar
1/2 tsp salt (I use just a pinch)
1 tbsp cornstarch
1 beaten egg
1/4 c vinegar
1 c water*

Fry bacon slowly (I usually cut it up first). In a saucepan put 1/2 c
sugar with salt and cornstarch. Mix thoroughly. Add beaten egg and
vinegar, mixing well again. Lastly, add water, bacon and fat; cook to
desired thickness. (Pour over bowl of leaf lettuce; I use a 3 quart bowl
but don`t pack it, just loosely fill.)

Any kind of leafy green can be used--endive,dandelion,(possibly
spinach?), some cooks use cream instead of water.


*(This makes a rather thin mix; I`m going to try cutting the water in
half next time I make it. That`ll bring out the vinegar taste, making it
more sweet/sour.)

My notes are in ()


---
Catch you later,
Ruth
rchaffly{at}earthlink{dot}net  FIDO 1:396/45.28


... Mind... Mind... Let`s see, I had one of those around here someplace.

--- PPoint 3.01
 * Origin: Sew! That`s My Point (1:396/45.28)
SEEN-BY: 10/0 1 19/75 75 50/109 102/401 103/1 705
106/1 1 987 987 124/5014
SEEN-BY: 124/5014 5016 5016 130/330 330 154/10
214/22 218/0 1 109 215 601 700
SEEN-BY: 218/700 720 810 840 850 860 870 880 900
930 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 387/21
21 25 25 396/45 45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/848 3634/12 5001/100
5005/49 5019/40 5020/715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 396/45 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх