COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 32 из 100
 От   : Ruth Haffly                         1:396/45.28       29 июн 24 13:52:25
 К    : Dave Drum                                             29 июн 24 16:52:02
 Тема : Chick`n
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.28 bf81dde0
@REPLY: 42633.fido-cooking@1:3634/12 2ae5cbe4
Hi Dave,

 RH> We needed something fast after our accident in December, 2016. This was
 RH> available, also had the bed cover which was needed. The F-150 came with
 RH> a bed cover but Steve found a cap on Craig`s List (person wanted a bed
 RH> cover) so some Yankee trading made both parties happy.

 DD> I`ve never had (nor wanted) a bed cover. Or, for thst matter, a
 DD> topper. My brother had a pickup with a hard bed cover that raised up
 DD> like the
 DD> hood of a car. It made getting at stuff up near the cab an occasion
 DD> for strong language and a bad attitude.  Bv)=

A bed cover helps keep the stuff in the back of the truck dry. Camper
doesn`t have enough room to carry all that Steve wants; add radio stuff
to the camping gear and a bed is very handy. He has a tall cover so
built a "mezzinine" (as a friend called it) to double stack stuff and
just got a bed slide out to make getting to the stuff near the cab
easier. Contrast that to my carrying a small sewing machine, small box
of supplies (scissors, pins, etc), ironing pad and travel iron. (G)

 DD>      8----- JUMP SHIFT ----->8


 DD> This works for any sort of bird .......

 DD>      Title: Homemade Turkey Stock
 DD> Categories: Poultry, Vegetables, Herbs, Soups
 DD>   Servings: 7 pints

 RH> I generally use water, a bit of salt and Bragg`s Seasoning (similar to
 RH> Mrs. Dash). After the carcass is simmered for a bit, I`ll cool it to
 RH> where it can be deboned. If I`m making chicken soup, I`ll add some
 RH> turmeric at that time but not if I just want the stock.

 DD> Do you add the flesh back into the stockpot? Or save and freeze it for
 DD> use down the road? If I`m doing leg quarters I reserve the skin to one
 DD> side to add to the stock after I strain out the bones and veg. Let it
 DD> come back to temperature then blend it with the immersion blender for
 DD> a very "rich" stock.

Meat goes back in the stock if I`m making soup, otherwise gets used in a
variety of ways.


 DD> Another use for chicken skin(s) ........


 DD>       Title: Schmaltz & Gribenes
 DD>  Categories: Five, Poultry, Vegetables
 DD>       Yield: 2 Cups

They are good. (G)

I`ve got a couple of good sized thighs marinading in a marinade I picked
up from Wegman`s, see how it compares to the recipe we usually do.
They`ll go on the grill for supper tonight, along with some steamed
fresh from the farmer`s market green beans and something else.


---
Catch you later,
Ruth
rchaffly{at}earthlink{dot}net  FIDO 1:396/45.28


... If you think you are confused now, wait until I explain it!

--- PPoint 3.01
 * Origin: Sew! That`s My Point (1:396/45.28)
SEEN-BY: 10/0 1 19/75 75 50/109 102/401 103/1 705
106/1 1 987 987 124/5014
SEEN-BY: 124/5014 5016 5016 130/330 330 154/10
214/22 218/0 1 109 215 601 700
SEEN-BY: 218/700 720 810 840 850 860 870 880 900
930 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 387/21
21 25 25 396/45 45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/848 3634/12 5001/100
5005/49 5019/40 5020/715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 396/45 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх