COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 36 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        30 июн 24 10:02:29
 К    : All                                                   30 июн 24 18:06:01
 Тема : White Hippocras
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47370.fido_cooking@1:124/5016 2ae7628f
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: White Hippocras
 Categories: Alcohol, Beverages
      Yield: 1 Batch

      1 qt White wine (I used a
           - Gr├╝nerveltliner)
      8    Cinnamon sticks
      2 sl Whole nutmeg; up to 4 -OR-
    1/2 ts Ground nutmeg
    1/2 ts Mace
      1 c  Sugar
      2 c  Milk
      1    Additional cinnamon stick;
           - for straining
      2 sl Fresh ginger; up to 3, for
           - straining.

  Combine the wine, sugar, and spices in a jug, jar, or decanter. Leave
  to infuse for 24 hours.

  Prepare a straining setup. I used a wire strainer to support a few
  layers of cheese cloth. A clean, thin kitchen-towel would also work.
  Put a cinnamon stick and fresh ginger slices in the cloth-layered
  strainer.

  Stir the infused wine. Add the milk. Then pour the milk-wine mixture
  through the strainer. Stir the mixture in the strainer with a spoon to
  encourage movement. Squeeze the cloth to make sure all the liquid has
  passed through. The spices and milk solids will be left in the cloth.
  You may need to do this twice. Discard the spices and milk solids and
  rinse the cloth thoroughly before repeating.

  Serve immediately.

  Recipe by Marissa Nicosia

  Recipe FROM:
  <https://rarecooking.com/2021/02/27/to-make-white-hippocras/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх