COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 35 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        30 июн 24 10:02:44
 К    : All                                                   30 июн 24 18:06:01
 Тема : Whole-Wheat Plum Tart
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47371.fido_cooking@1:124/5016 2ae7629f
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Whole Wheat Plum Tart
 Categories: Tarts
      Yield: 1 Tart

     75 g  Unsalted butter; softened,
           -plus extra for greasing the
           -tin
     75 g  Soft dark brown sugar
      1 tb Runny honey
      1    Egg
    1/2 ts Baking powder
      1 ts Ground cinnamon
    200 g  Wholemeal stoneground flour
      4    Ripe plums; up to 5
           Plum jam; warmed and sieved
     50 ml Double cream
           Brown sugar; to taste
      2 tb Sherry; up to 3 tb

  Cream the butter and sugar until light and smooth, then beat in the
  honey and egg. Stir in the baking powder, cinnamon, and flour until
  smooth.

  Brush melted butter all over the insides of an 18 cm round tart tin
  with a removable base, or similar. Spread the mixture evenly over the
  base of the tin.

  Stone the plums, cut them into quarters and, starting from the edge
  of the mixture in the tin, poke them in quite tightly in rings, so
  the tips point upwards.

  Heat the oven to 180┬░C (160┬░C fan-assisted)/350┬░F/gas mark 4 and
  bake the tart for about 30 minutes, until golden. When done, remove
  from the oven and leave until warm, then brush with a little plum jam.

  To serve, lightly whip the cream with a little brown sugar to taste.
  Just as it starts to thicken, add 2 to 3 tb of sherry and continue
  whipping until the cream can just hold its shape when spooned. Serve
  wedges of warm tart with the cream.

  Recipe by Dan Lepart

  Recipe FROM: 

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх