COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 32 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          30 июн 24 18:46:26
 К    : All                                                   30 июн 24 15:06:03
 Тема : 7/1 Nat Gingersnap Day 2
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 6682918f
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Gingersnap Gravy
 Categories: Sauces, Chilies, Citrus
      Yield: 6 Servings
 
MMMMM-------------------------SEASONINGS------------------------------
      1 ts Black pepper
    1/2 ts Salt
    1/2 ts White pepper
    1/2 ts Ground ginger
    1/2 ts Dried thyme leaves
    1/4 ts Rubbed sage
    1/2 ts Ground cayenne pepper
    1/4 ts Ground cumin

MMMMM---------------------------GRAVY--------------------------------
      2 tb Chicken, pork, or beef fat
      2 tb Unsalted butter
    3/4 c  Fine chopped onions
    1/2 c  Fine chopped celery
    1/2 ts Minced garlic
      6 c  Chicken stock (not broth)
      1 c  Pan drippings from chicken 
      8    Gingersnap cookies 
      1 ts Light brown sugar; or more
      1 ts Ground ginger; or more
 
  Combine the seasoning mix ingredients in a small bowl and set aside.
  Melt the fat and butter in a large skillet over medium heat. When
  almost melted, add the onions, celery, and garlic; saute 5 minutes,
  stirring occasionally.
  
  Stir in the seasoning mix and cook 5 minutes more, stirring
  occasionally. Add the stock and pan drippings; bring to a boil over
  high heat and boil rapidly until liquid reduces to about 1 quart,
  about 25 minutes.
  
  Then crumble the gingersnaps into the stock mixture and whisk with a
  metal whisk until they are dissolved.
  
  Continue cooking 10 minutes, whisking frequently and making sure the
  gingersnaps are thoroughly dissolved. During this time, taste the
  gravy; if the ginger flavor is not pronounced add the 1 tablespoon
  brown sugar and the 1 teaspoon ginger or add both to taste. Strain
  the gravy.
  
  Makes 2-1/2 to 3 cups.
  
  From Paul Prudhomme`s "Louisiana Kitchen"
  
  From: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... They are kind of weak on law but not at getting around it.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 90/1 102/401 103/1
705 105/81 106/201 124/5016
SEEN-BY: 128/260 129/305 153/7715 154/10 214/22
218/0 1 109 215 601 700 720
SEEN-BY: 218/810 840 850 860 870 880 900 930 940
221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 112 113 206 300 307 317 400 426
428 470 664 700 240/1120
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1 113
320/219 322/757 335/364
SEEN-BY: 341/66 342/200 396/45 450/1024 460/58
463/68 467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 3634/12 5001/100 5005/49 5019/40 5020/400
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/8
5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх