COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 29 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          30 июн 24 18:46:52
 К    : All                                                   30 июн 24 15:06:03
 Тема : 7/1 Nat Gingersnap Day 4
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 66829191
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Bacon Fat Gingersnaps
 Categories: Pork, Herbs, Cookies, Snacks
      Yield: 3 .5 dozen c
 
    3/4 c  Bacon drippings; from 1 to
           - 2 lb bacon, @ room temp
      1 c  Granulated sugar; more for
           - the work surface
    1/4 c  Molasses (not blackstrap)
           +=OR=+
    1/4 c  Cane syrup
      1 lg Egg
      2 c  A-P flour
    1/2 ts (to 1 1/2 ts kosher salt *
      2 ts Baking soda
      2 ts Ground ginger
    1/2 ts Ground cloves
    1/2 ts Ground cinnamon
 
  MAKE THE DOUGH: Toss all of the ingredients in a food
  processor and pulse until the ingredients clump together
  and a dough forms. Wrap the dough tightly in plastic
  wrap and refrigerate for at least a few hours and up to
        2    days.
  
  Set the oven @ 350┬║F/175┬║C.
  
  Line 2 baking sheets with parchment paper.
  
  SHAPE AND BAKE THE COOKIES: Place about 1/4 cup sugar in
  a shallow bowl. Break off 1-tablespoon chunks of cookie
  dough (about 17 g) and roll them into balls. Drop them
  into the sugar, roll to completely coat the dough in
  sugar, and place them on the baking sheets, spacing them
  about 2" apart. If you prefer crisp cookies, gently
  flatten the dough; if you prefer chewy cookies, donтАЩt
  mess with the dough any more.
  
  Bake the cookies for 10 to 12 minutes, until dark brown.
  Let cool on the baking sheets for a few minutes and then
  transfer them to a wire rack to cool completely. (We
  usually include storage advice here, but honestly, they
  didnтАЩt last long enough for us to be able to say how
  well they keep.)
  
  by David Leite
  
  * Taste the bacon fat before adding it to the dough. I
  know, I know, gross. But hear me out: If the fat is
  really salty, then add less than the full amount of salt
  in the recipe. Or add none. --  David Leite
  
  Makes: 42 cookies
  
  RECIPE FROM: https://leitesculinaria.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... PETA was started by Big Meat to make animal rights activists look bad.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 90/1 102/401 103/1
705 105/81 106/201 124/5016
SEEN-BY: 128/260 129/305 153/7715 154/10 214/22
218/0 1 109 215 601 700 720
SEEN-BY: 218/810 840 850 860 870 880 900 930 940
221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 112 113 206 300 307 317 400 426
428 470 664 700 240/1120
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1 113
320/219 322/757 335/364
SEEN-BY: 341/66 342/200 396/45 450/1024 460/58
463/68 467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 3634/12 5001/100 5005/49 5019/40 5020/400
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/8
5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх