COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 2 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        01 июл 24 09:25:56
 К    : All                                                   01 июл 24 17:31:02
 Тема : Almond Tart, part 2
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47394.fido_cooking@1:124/5016 2ae8ab96
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Almond Tart PT 2
 Categories: Tarts
      Yield: 1 Tart

           See part 1

  To remove the ring (hey, no one said working at Chez Panisse was
  easy) rest the tart on top of a solid object and gently coax the ring
  off. Slip a large spatula underneath it to return the tart to a
  cooling rack.

  Once completely cool, run a long chef s knife under the tart to
  release it from the bottom. If it`s stubborn, set the tart on top of
  a warm stove burner for a second or two and you should be able to pry
  it off.

  Serve in small wedges either as a dessert, or as a cookie-like
  accompaniment to fresh fruit, bowl of ice cream or sorbet, or a
  compote.

  Recipe by Lindsey Shere, adaptation

  Recipe FROM: 

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх