COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        01 июл 24 09:26:54
 К    : All                                                   01 июл 24 17:31:02
 Тема : Pasta Fagioli
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47397.fido_cooking@1:124/5016 2ae8abd3
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Pasta Fagioli
 Categories: Italian, Pasta
      Yield: 1 Batch

      1 c  Celery; diced
      1 c  Onions; diced
      2 c  Ham; diced
      3 tb Olive oil
      2 tb Garlic; chopped
     28 oz Cannellini white kidney
           -beans (2 cans)
  1 1/2 c  Marinara (meatless) sauce
      4 c  Low-fat, low sodium chicken
           -stock
  1 1/2 tb Dry oregano
      2 ts Dry basil
      1 ts Crushed red pepper
      2 ts Dry parsley
           Salt & pepper; to taste
      2 c  Uncooked Ditalini (or any
           -small soup pasta)

  Delicioso!

  Cook the pasta 1/2 way then drain it and rinse with cool water. Set it
  aside.

  Add the olive oil, celery, onions, ham, and garlic to the pot.

  Saut├й over high heat (stirring constantly) for about 5 minutes, but
  don`t let anything brown.

  Add the beans (juice and all).

  Add the chicken stock, marinara sauce and the herbs & spices. Bring
  to a boil and then reduce heat and simmer on low for 10 minutes.

  Add the 1/2 cooked pasta and let simmer for 5 more minutes.

  Serve it with Italian or French bread and *real* butter.

  Note: Only add the pasta to the pot of soup if you plan on eating all
  of the soup. Otherwise, add a little bit of pasta to each serving
  bowl and top with soup and chill the remaining soup & pasta
  separately so that the pasta doesn`t overcook.

  Recipe by Kendall F. Stratton III (K3)

  Recipe FROM: <https://web.archive.org/web/20170328103831/
  http://recfoodcooking.org/sigs/Kendall F. Stratton III (K3)/
  Pasta Fagioli.html>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх