COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 8 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        01 июл 24 17:40:00
 К    : All                                                   01 июл 24 13:58:01
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 491
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 156658.cooking@1:2320/105 2aeb76e1
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cookie Cake
 Categories: Cakes, Desserts
      Yield: 8 servings
 
    3/4 c  Butter; softened
    1/2 c  Sugar
    1/2 c  (packed) brown sugar
      1 lg Egg; room temp
           +=PLUS=+
      1 lg Egg yolk; room temp
      2 ts Vanilla extract
      2 c  A-P flour
      2 ts Cornstarch
      1 ts Baking soda
    1/4 ts Salt
      1 c  Semisweet chocolate chips

MMMMM--------------------------FROSTING-------------------------------
    1/2 c  Butter; softened
  4 1/2 c  Confectioners` sugar
  1 1/2 ts Vanilla extract
      5 tb (to 6 tb) milk
           Food coloring & sprinkles;
           - opt
 
  Set oven @ 350oF/175oC.
  
  Line the bottom of a 9" springform pan with parchment.
  In a large bowl, cream butter and sugars until light and
  fluffy, 5-7 minutes. Beat in egg, egg yolk and vanilla.
  In another bowl, whisk flour, cornstarch, baking soda
  and salt; gradually beat into creamed mixture. Stir in
  chips. Press onto the bottom of prepared pan.
  
  Bake until golden brown, 20-25 minutes. Cool on a wire
  rack 10 minutes. Loosen sides from pan with a knife;
  cool completely. Remove rim from pan. Carefully remove
  cookie cake from bottom pan; transfer to serving
  platter.
  
  In a large bowl, beat butter, confectioners` sugar,
  vanilla and enough milk to reach piping consistency. If
  desired, beat in food coloring. Pipe around edge of
  cookie cake. If desired, garnish with sprinkles.
  
  Lisa Kaminski, Wauwatosa, Wisconsin
  
  Makes: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... I`m not a know-it-all, I just Google faster than you
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/17 18 116 123/0 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 135/115 153/7715 154/10 220/6 222/2
240/1120 250/1 275/1000 301/1
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 2320/0
105 107 304 401 905 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 119 5001/100
5005/49 5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх