COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 15 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        01 июл 24 17:42:00
 К    : All                                                   01 июл 24 13:58:02
 Тема : T.O.H, Daily Recipe - 499
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 156666.cooking@1:2320/105 2aeb76ea
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Japanese Fried Chicken (Karaage Chicken)
 Categories: Poultry, Sauces, Herbs
      Yield: 2 servings
 
    350 g  (12.3 oz) chicken thigh
           - fillets; in lg bite size
           - pieces
     20 g  (0.7 oz) corn flour /
           - cornstarch
           Oil for deep frying

MMMMM--------------------------MARINADE-------------------------------
      1 tb Soy sauce
      1 tb Cooking sake
    1/2 ts Mirin
      2 ts Fresh grated ginger;
           - w/juice

MMMMM------------------------GARNISH (OPT-----------------------------
           Shredded lettuce or cabbage
           Sprigs of parsley
 
  Pat chicken pieces dry with paper towel. Put the chicken
  and the Marinade ingredients into a ziplock bag or a
  bowl.
  
  Massage the bag well ensuring that all pieces are coated
  with the marinade. Marinate for 30 minutes to an hour.
  
  Heat enough oil in a deep pot or pan to 160oC/320oF
  (note 3). The depth of the oil should be about
  3 - 4cm/1 1/4" - 1 1/2".
  
  Meanwhile, drain excess marinade from the chicken, place
  the chicken pieces on paper towels to remove excess
  liquid, and put them in a bowl.
  
  Sprinkle over the corn flour and turn chicken to coat
  every piece with corn flour.
  
  Fry chicken in batches. Add several chicken pieces to
  the oil one by one and fry for about 2.5-3 minutes. You
  may want to move the chicken pieces around as they tend
  to stick to the bottom of the pot/pan.
  
  Take the chicken pieces out of the oil and rest for at
  least 3-4 minutes on paper towels. Repeat with remaining
  chicken pieces.
  
  Skim any flour crumbs from the oil if there are any and
  increase the temperature of the oil to
  190-200oC/374-392oF.
  
  Put the chicken pieces back into the oil in batches and
  fry for about 30 seconds to 1 minute until golden brown
  and crunchy. Repeat with remaining chicken pieces.
  
  Serve immediately with shredded lettuce and parsley for
  decoration if using.
  
  Yumiko Maehashi
  
  Makes: 2 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... I`ve got a good grip on reality. But nothing like the grip it`s got on me
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/17 18 116 123/0 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 135/115 153/7715 154/10 220/6 222/2
240/1120 250/1 275/1000 301/1
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 2320/0
105 107 304 401 905 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 119 5001/100
5005/49 5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх