COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 32 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        02 июл 24 10:39:55
 К    : All                                                   02 июл 24 18:43:01
 Тема : Pecan Pralines
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47428.fido_cooking@1:124/5016 2aea0e8f
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Pecan Pralines
 Categories: Candy
      Yield: 1 Batch

  1 1/2 c  Granulated sugar
  1 1/2 c  Light brown sugar; packed
    1/4 ts Salt
      1 c  Evaporated milk or
           -half-and-half
      6 tb Butter
      1 ts Vanilla extract
      2 c  Pecan halves

  Prepare a baking sheet by lining it with parchment paper and set
  aside.

  In a medium-size heavy pot, combine the granulated sugar, brown sugar,
  salt, evaporated milk, and butter. Cook and stir with a wooden spoon
  over medium heat until the sugars dissolve and the mixture comes to a
  boil.

  Continue to cook until the temperature reaches between 235 to 240┬░F
  on a candy thermometer (soft ball stage). Remove from heat and allow
  the praline mixture to cool for 5 minutes.

  Stir in the vanilla and pecans, beating by hand with a wooden spoon
  until the candy begins to lose its glossiness and thickens slightly,
  about 2 minutes. If you beat it too long the candy will seize and
  start to crumble. If you don`t beat it long enough, the pralines
  won`t set properly.

  Work quickly to drop heaping tablespoons of pecan praline mixture
  onto the parchment paper-lined baking sheet, about 1" apart. If the
  praline mixture begins to harden in the pan, add 1 ts of hot water at
  a time and stir quickly to keep the mixture loose.

  Cool completely until the pralines have set and reached room
  temperature. Store in an airtight container for 2 weeks or freeze for
  up to 2 months.

  Recipe by Jill McQuown <j_mcquown@comcast.net>

  Recipe FROM: 2@dont-email.me>,
               

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 58 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх