COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 31 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        02 июл 24 10:40:10
 К    : All                                                   02 июл 24 18:43:01
 Тема : Spaghetti Ala Puttanesca
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47429.fido_cooking@1:124/5016 2aea0e9f
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Spaghetti Ala Putanesca
 Categories: Italian, Pasta
      Yield: 1 Batch

  1 1/2 tb Olive oil
      3 cl Garlic; minced
      3    Anchovy fillets; chopped
     14 oz Can Italian plum tomatoes;
           -including liquid
      5    Oil cured black olives; up
           -to 6, pitted and sliced in
           -half
      5    Sicilian green olives; up to
           -6, pitted and sliced in
           -half
      5    Kalamata olives (or Greek
           -black olives); up to 6,
           -pitted and sliced in half
      3    Peperonccini; up to 4,
           -sliced
      2 ts Capers
           Crushed red pepper; to taste
           Oregano; to taste
           Basil; to taste
      1 lb Spaghetti
           Italian flat-leaf parsley;
           -chopped

  In a skillet, heat oil. Add garlic and anchovies; cook over low heat
  until anchovied disolve.

  Add olives, capers & pepperonccini and saute for a few more minutes.

  Add a splash of dry white wine.

  Chop tomatoes; add the tomatoes & spices to skillet; cook for 5
  minutes.

  Cook spaghetti according to package directions; drain.

  Either serve the bed of spaghetti with the sauce on top or mix well.

  Sprinkle with chopped parsley and serve immediately.

  Recipe by Kendall F. Stratton III (K3)

  Recipe FROM: <https://web.archive.org/web/20170328105817/
  http://recfoodcooking.org/sigs/Kendall F. Stratton III (K3)/
  Spaghetti ala Putanesca.html>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 58 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх