COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 36 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        02 июл 24 10:40:20
 К    : All                                                   02 июл 24 18:44:01
 Тема : Potato Pudding
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47430.fido_cooking@1:124/5016 2aea0eaa
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Potato Pudding
 Categories: Puddings
      Yield: 1 Pudding

    1/2 c  Butter; room temperature
  1 1/8 c  Sugar (226 g)
      2    Lemons; juice and zest of
  2 1/2 c  Potatoes (678 g); chopped
           A batch of your favorite
           -homemade or store-bought
           -puff pastry or pie crust.

  Preheat oven to 425┬░F/218┬░C

  Make or buy pastry.

  Grease a pie or tart dish with butter or baking spray.

  Roll out the pastry on a floured surface. Arrange pastry in baking
  dish.

  To blind bake the crust, cover the pastry with foil and fill the dish
  with baking beans or another weight.

  Bake at 425┬░F/218┬░C for 12 minutes. Reduce the temperature to
  350┬░F/180┬░C for 10 minutes. The crust should be golden and set, but
  not as brown as when a pie is completely finished baking. Keep the
  oven at this temperature for baking the pie.

  While the crust is in the oven and cooling after blind baking,
  prepare the filling.

  Peel the potatoes. Chop them into small cubes. Boil them until they
  are cooked and tender (about 15 minutes). Drain off the cooking water
  using a colander. Juice and zest the lemons. Put the cooked potatoes,
  sugar, and butter in a sturdy bowl. Mash the potatoes and integrate
  the butter and sugar into the mix. Make sure there are no lumps of
  butter or potato. Stir in the lemon juice and zest.

  Pour this mixture into the prepared pie crust.

  Bake for 35-40 minutes until the pastry is brown and the filling
  sets. Cool before serving.

  Recipe by Marissa Nicosia

  Recipe FROM: <https://rarecooking.com/2021/03/26/a-potatoe-pudding/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 58 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх