COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         02 июл 24 16:09:00
 К    : All                                                   02 июл 24 14:10:02
 Тема : Olde July 4th Top 10 - 05
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 42745.fido-cooking@1:3634/12 2aeb0d8c
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Soft Buttermilk Dinner Rolls
 Categories: Breads
      Yield: 20 servings
 
    1/4 oz Env active dry yeast
    1/4 c  Warm water (115┬║F/46┬║C)
      1 c  + 2 tb warm buttermilk
           - (115┬║F/46┬║C); divided
    1/2 c  + 1 ts softened butter;
           - divided
      1 lg Egg; room temp
    1/3 c  Sugar
      1 ts Salt
      4 c  Bread flour
 
  Dissolve yeast in warm water until foamy. In a large
  bowl, combine 1 cup buttermilk, 1/2 cup butter, egg,
  sugar, salt and yeast mixture, then add 3 cups flour;
  beat on medium speed until smooth, 1 minute. Add
  remaining flour, 1/4 cup at a time, to form a soft
  dough.
  
  Turn dough onto a lightly floured surface; knead until
  smooth and elastic, 6 - 8 minutes. Place in a greased
  bowl, turning once to grease the top. Cover and let rise
  in a warm place until doubled, about 1 hour.
  
  Punch down dough. Turn onto a lightly floured surface;
  divide and shape into 20 balls. Place in a greased
  13" X 9" pan. Cover with a kitchen towel; let rise in a
  warm place until almost doubled, about 45 minutes.
  
  Set oven @ 350┬║F/175┬║C.
  
  Brush rolls lightly with remaining buttermilk and
  butter. Bake until golden brown, 20-25 minutes. Cool in
  pan 20 minutes. Remove to a wire rack; serve warm.
  
  Jennifer Patterson, Shoshone, Idaho
  
  Makes: 20 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Chinese food is one of the few things that isn`t really made in China
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 222/2 240/1120 250/1
275/1000 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 58 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5061/133
5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх