COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        03 июл 24 10:06:32
 К    : All                                                   03 июл 24 18:11:01
 Тема : Carrot-Feta Cake
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47458.fido_cooking@1:124/5016 2aeb585a
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Carrot And Feta Cake
 Categories: Cakes
      Yield: 1 Cake

     50 g  Butter; plus a little extra
           -for greasing the tin
      1 sm Onion; peeled and finely
           -chopped
      1 ts Ground cumin
    100 g  Plain flour
    100 g  Corn meal
      1 ts Baking powder
    1/2 ts Salt
    1/2 ts Freshly ground black pepper
      2    Carrots (about 200g);
           -peeled and grated
    180 g  Feta; crumbled
      2 ts Dill fronds; finely chopped
      3    Eggs; lightly beaten
    150 ml Milk

  By combining fine corn meal or polenta with ordinary flour, you get a
  more substantial texture to the loaf that works particularly well
  with savoury ingredients. Makes one 20 cm round or square cake, a
  loaf, or about 10 mini cakes.

  Warm the butter in a small frying pan over a medium-low heat and
  saut├й the onion until soft and translucent. Add the cumin, stir for
  a minute, then set aside to cool.

  Heat the oven to 180┬░C/350┬░F/gas mark 4. Butter a 1.5 litre loaf
  tin, or a loose-bottomed Victoria sandwich tin, and line with baking
  parchment. Butter the parchment, too (you can also make smaller ones
  in muffin tins or mini loaf tins, in which case simply butter the
  smaller moulds and dust with flour).

  Sift together the flour, cornmeal, baking powder, salt and pepper.
  Stir in the cooled cooked onion, grated carrot, feta, and dill. In a
  small bowl, whisk together the eggs and milk, then mix into the flour
  mixture until just combined, and pour into the prepared tin (or tins).

  Bake large cakes for 40 minutes, smaller ones for 12-15 minutes,
  until a toothpick or skewer comes out with no crumbs attached. Leave
  to cool in the tin for five minutes, then turn out on to a wire rack
  to cool completely.

  Recipe FROM: 

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх