COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          03 июл 24 17:39:56
 К    : All                                                   03 июл 24 13:06:04
 Тема : July 4th Firecrackers - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 6686719b
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Firecracker Chicken
 Categories: Poultry, Chilies, Rice, Vegetables
      Yield: 4 servings

MMMMM--------------------------SAUCE---------------------------------
    1/2 c  Buffalo sauce; like Frank`s
    3/4 c  Brown sugar
      2 ts Spple cider vinegar
    1/4 ts Kosher salt
    1/4 ts Red pepper flakes

MMMMM-------------------------CHICKEN--------------------------------
    2/3 c  Cornstarch
      1 ts Kosher salt
      1 ts Fresh ground black pepper
  1 1/2 lb Boned, skinned chicken
           - thighs; in 1" cubes
      3 lg Eggs
    1/2 c  Oil

MMMMM-------------------------TO SERVE-------------------------------
      1 c  Cooked rice
           Fresh scallions; just the
           - green ends, chopped

  Set the oven @ 400┬║F/205┬║C.

  Stir together the sauce ingredients in a medium bowl
  and set aside.

  In a bowl or large plastic bag, combine the cornstarch,
  salt, and pepper. Add chicken and toss to coat well.

  Whisk together the eggs in a medium mixing bowl. Line a
  plate with paper towels. Arrange everything near your
  stove.

  In a large, deep skillet or wok, warm the vegetable oil
  over medium-high heat until a flick of water sizzles on
  contact.

  As soon as the oil is hot, transfer the coated chicken
  to the bowl with the eggs and toss to coat well. Scoop
  out the chicken pieces with a slotted spoon, allowing
  any excess egg to drain off, and transfer the chicken to
  the skillet in an even layer.

  Cook for about 3 minutes per side until a crust forms
  and the chicken is a light tan color. The chicken will
  not be cooked through at this point.

  When chicken is done, remove it from the skillet with a
  slotted spoon and transfer it to the plate lined with
  paper towels to drain off any excess oil.

  Transfer to a 9x13-inch baking dish. Add sauce and toss
  to combine.

  Bake chicken for 25 to 30 minutes, stirring halfway
  through to ensure even cooking. When the chicken is
  done, it should be cooked through and the sauce will
  thicken and turn into a glaze coating the chicken.

  Serve chicken with cooked rice garnished with scallions.

  By Nick Evans

  RECIPE FROM: https://www.simplyrecipes.com

  Uncle Dirty Dave`s Archives

MMMMM

... Beautiful flowers die fast. Blooming idiots never do.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/19 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1 90/1
105/81 106/201 123/130
SEEN-BY: 128/260 129/305 132/174 142/104 799
153/7715 203/0 218/700 221/0 1 6
SEEN-BY: 221/242 360 226/30 227/114 229/110 112
113 206 300 307 317 400 426
SEEN-BY: 229/428 470 664 700 230/0 240/1120 5832
266/512 280/5003 5006
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 301/1 113 320/119
219 319 2119 322/757 762
SEEN-BY: 326/101 335/364 341/66 342/200 423/81
450/1024 460/58 463/68 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 320/219 221/1 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх