COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        04 июл 24 09:29:03
 К    : All                                                   04 июл 24 17:32:02
 Тема : Chorizo Pistachio Cake
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47485.fido_cooking@1:124/5016 2aeca12c
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Chorizo And Pistachio Cake
 Categories: Cakes
      Yield: 1 Cake

      2 tb Sesame seeds
  1 1/4 c  Flour (150 g)
      1 tb Baking powder; preferably
           -aluminum-free
    1/2 ts Fine sea salt
    1/4 ts Chile powder; up to 1/2 ts
      3 lg Eggs; at room temperature
    1/2 c  Plain, whole-milk yogurt,
           -(150 g)
      3 oz Chorizo (85 g); preferable
           -spicy, skinned and finely
           -diced
      8    Sun-dried tomato halves;
           -finely diced
    3/4 c  Unsalted shelled pistachios
           -(100 g)
    1/4 c  Flat-leaf parsley (15 g);
           -chopped
           Butter; for greasing the pan

  Preheat the oven to 350┬░F (180┬░C).

  Butter a 9" (23 cm) loaf pan and sprinkle in 1 tb of the sesame seeds,
  tilting the pan to distribute them.

  In a small bowl, whisk together the flour, baking powder, salt, and
  chile powder.

  In a medium bowl, mix together the eggs and yogurt. Sift the dry
  ingredients into the egg mixture, stirring until barely incorporated.
  Don`t overmix.

  Gently fold in the chorizo, tomatoes, pistachios, and parsley. Scrape
  the batter into the prepared pan, smooth the top, and sprinkle with
  the remaining sesame seeds.

  Bake for 40 to 50 minutes, until the cake just feels set in the
  center. Let cool for 15 minutes, then tilt it out of the pan onto a
  cooling rack.

  Serving and storage: Once cool, cut the cake into thin slices and
  serve as is. Leftover cake should be wrapped snugly in plastic and
  will keep up to five days at room temperature. I often cut savory
  cakes in half and freeze part to have on hand for emergency cocktail
  parties.

  Recipe by Clotilde Dusulier (adapted)

  Recipe FROM: 

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх