COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        04 июл 24 15:50:00
 К    : All                                                   04 июл 24 15:08:02
 Тема : Gluten Free Recipes - 15
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 156756.cooking@1:2320/105 2aef7c12
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Gluten-Free Pumpkin Pie
 Categories: Pastry, Nuts, Squash, Spices, Dairy
      Yield: 6 servings
 
      1 c  Gluten-free A-P baking
           - flour
    1/3 c  Ground almonds
      3 tb Sugar
    1/4 ts Salt
    1/4 ts Xanthan gum
      6 tb Cold butter; in cubes
      2 tb Beaten egg
      2 tb Ice water; as needed

MMMMM--------------------------FILLING-------------------------------
      3 lg Eggs
      1 c  Half & Half cream
    1/2 c  Sugar
    1/2 c  (packed) brown sugar
      1 ts Ground cinnamon
    1/2 ts Ground nutmeg
    1/4 ts Salt
    1/4 ts Ground ginger
    1/4 ts Ground cloves
     15 oz Can pumpkin
 
  In a large bowl, combine flour, almonds, sugar, salt and
  xanthan gum. Cut in the butter until crumbly. Stir in
  egg. Gradually add water, tossing with a fork until
  dough holds together when pressed. Shape into a disk;
  wrap and refrigerate 1 hour or overnight.
  
  Set oven @ 350oF/175oC.
  
  On a lightly floured surface, using gluten-free flour,
  roll dough to a 1/8"-thick circle; transfer to a 9" pie
  plate. Trim crust to 1/2" beyond rim of plate; flute
  edge.
  
  In a large bowl, lightly beat eggs. Beat in cream,
  sugars, cinnamon, nutmeg, salt, ginger and cloves. Stir
  in pumpkin just until blended. Pour into crust.
  
  Bake until a knife inserted in the center comes out
  clean, 50-60 minutes. Cool on wire rack. Chill until
  serving. Refrigerate leftovers.
  
  Taste of Home Test Kitchen
  
  Makes: 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Joy is the simplest form of gratitiude." -- Karl Barth
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/17 18 116 123/0 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 135/115 153/7715 154/10 220/6 222/2
240/1120 250/1 275/1000 301/1
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 2320/0
105 107 304 401 905 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 119 5001/100
5005/49 5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх