COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        04 июл 24 15:59:00
 К    : All                                                   04 июл 24 15:08:03
 Тема : National Bison Month - 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 156762.cooking@1:2320/105 2aef7c18
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Ostrich, Bison & Horse Meat Cakes w/Mustard Sauce
 Categories: Game, Wine, Chilies, Dairy
      Yield: 12 Servings
 
MMMMM-------------------GROUND MEAT MINI-CAKES------------------------
      2 tb (30 mL) extra virgin olive
           - oil
 10 1/2 oz (300 g) ground ostrich meat
 10 1/2 oz (300 g) ground bison meat
      7 oz (210 g) ground horse meat
      1 lg Egg; lightly beaten
    1/2 c  (125 mL) red wine
      2 tb (30 mL) paprika
      1 ts (5 mL) chilli spice
      1 ts (5 mL) ground coriander
      1 ts (5 mL) ground cumin
      2 ts (10 mL) salt
    1/2 ts (2.5 mL) ground black pepper

MMMMM---------------------------SAUCE--------------------------------
      2 tb (30 mL) chopped shallots
      1 tb (15 mL) extra virgin olive
           - oil
    1/2 c  (125 mL) red wine
      2 tb (30 mL Dijon mustard
    1/2 c  (125 mL) demi-glace
      2 tb (30 mL) 35% cream
      1 tb (15 mL) chopped fresh basil
 
  Set the oven @ 350oF (180oC).
  
  For the Ground meat mini-cakes: Oil a 12-cup muffin pan.
  
  Gently mix all the ingredients for the game cakes.
  
  Fill each muffin cup 3/4 full.
  
  Bake in the oven for 30 minutes.
  
  For the Sauce: Brown the shallots in the oil over high
  heat.
  
  Pour in the wine and reduce by half.
  
  Add the mustard and demi-glace; heat for 2 minutes.
  
  Add the cream and basil.
  
  Serve the min-cakes with the sauce.
  
  For stunning visual impact, wrap each cake in caul casing
  before filling the muffin cups.
  
  Accompaniments: steamed fiddleheads and boiled potatoes.
  And a medium or full-bodied red wine.
  
  From: http://www.metro.ca/recette
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "I love those who yearn for the impossible." -- Johann Wolfgang von Goethe
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/17 18 116 123/0 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 135/115 153/7715 154/10 220/6 222/2
240/1120 250/1 275/1000 301/1
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 2320/0
105 107 304 401 905 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 119 5001/100
5005/49 5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх