COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        04 июл 24 16:00:00
 К    : All                                                   04 июл 24 15:08:03
 Тема : National Bison Month - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 156766.cooking@1:2320/105 2aef7c1c
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Bison Bratwurst & Brussels Sprouts Sauerkraut
 Categories: Game, Beer, Vegetables, Herbs
      Yield: 4 Servings
 
      1 lb Onion & leek bison bratwurst
      1 lg Onion; sliced
     12 oz Bock-style beer
      2 c  Bison broth; made w/soup
           - bones
      2 tb Butter
      3 c  Sauerkraut; drained on paper
           - towels
      1 c  Brussels sprouts; halved,
           - sauteed in advance using
           - coconut oil
           Salt & pepper
 
  Heat a tall-sided skillet or wide, shallow pot over
  medium-high heat.
  
  Add onion, beer, and bison bratwurst. Simmer, turning
  brats occasionally, until beer is reduced to a syrupy
  consistency and onions are caramelized, about 10
  minutes.
  
  Remove brats and add beef/bison broth to the pan,
  scraping the bottom until mixture is fully incorporated.
  
  Add the brats back into the pan and simmer until fully
  cooked, about 10 minutes more.
  
  Remove brats and bring broth to a full boil until
  reduced to syrupy consistency. Be careful that it
  doesn`t burn off.
  
  Reduce heat to medium-low and melt the grassfed butter,
  scraping up the caramelized bits in the pan.
  
  Add brats back into the pan. Place sauerkraut around
  brats and cook until somewhat crisp. Turn brats over and
  stir often.
  
  Add the sauteed Brussels sprouts and stir them into the
  sauerkraut until heated.
  
  Season with salt and pepper to taste if needed.
  
  Enjoy w/good bottle of red wine & even better friends.
  
  RECIPE FROM: https://www.yummly.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... The severity of the itch is proportional to the reach.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/17 18 116 123/0 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 135/115 153/7715 154/10 220/6 222/2
240/1120 250/1 275/1000 301/1
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 2320/0
105 107 304 401 905 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 119 5001/100
5005/49 5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх