COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        05 июл 24 09:10:14
 К    : All                                                   05 июл 24 17:14:01
 Тема : Spaghetti Bolognaise
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47516.fido_cooking@1:124/5016 2aedee62
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Spaghetti Bolognaise
 Categories: Pasta
      Yield: 1 Batch

  1 1/2 kg Beef mince
      4    Onions; peeled and finely
           -diced
      6    Roasted bell peppers;
           -skinned, deseeded,
           -deveined, (of white
           -membranes) and sliced
           -thinly [*]
      1    Garlic head; roasted [*]
      6    Tomatoes; roasted [*]
      3 tb Tomato paste
      1 cn Tomato soup; salt reduced
           -preferably
      1 ts Oregano
      1 ts Mixed herbs
      1 ts Sweet basil
      1 ts Parsley
    500 ml Jar tomato passata
      4 lg Mushrooms; skinned [+]

  Brown meat in batches in heavy casserole dish in a little olive oil.
  Remove meat as cooked to a bowl. Heat 1 tb olive oil and fry off the
  onions and fry while stirring until softened, then add mushrooms and
  cook for a minute or two. Add herbs and tomato paste and fry on
  medium to high heat for at least 1 minute. Add chopped tomatoes,
  peppers, crushed garlic, and passata and stir well. Bring to the boil
  and and reduce the heat to a simmer. Add the browned mince and stir
  well. If mixture too thick add either some beef stock or water. The
  longer it simmers on low heat the richer it will be.

  Variations:

  Chicken cacciatore - substitute 1kg diced chicken meat - other
  ingredients & method the same. When the kids were young and refused
  zucchini I used to grated it and add while cooking the onions. For
  some odd reason they never questioned the big `herbs`!

  [*] Oven roasted peppers, tomatoes & garlic:

  Wash tomatoes trim stalks, wash peppers well & remove most of the
  stalks (so that you can stand them upside down in a baking tray).
  Place whole peppers and tomatoes into baking dish together with the
  whole garlic, drizzle with olive oil and bake at 170┬░C for around 45
  minutes. Once cooked, immediately place peppers & tomatoes into
  `freezer` bags and seal. Wrap garlic in foil and allow to cool. Once
  cooled sufficiently for handling, gently remove skins, deseed (and
  devein peppers) and slice or chop into chunks. Separate garlic cloves
  and squeeze the base of each clove, the garlic pulp will ooze out of
  the tip.

  the taste. So I can get my mushy fix in my bolognaise, I blitz them
  in my braun mini-processor until finely `minced` then no one is any
  the wiser.... (wink, wink)

  Recipe by LadyJane

  Recipe FROM: <https://web.archive.org/web/20220629152915/
  http://recfoodcooking.org/sigs/LadyJane/Spaghetti Bolognaise.html>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 58 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх