COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        05 июл 24 09:10:35
 К    : All                                                   05 июл 24 17:14:01
 Тема : Crispy Oven-Base Quesadillas
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47517.fido_cooking@1:124/5016 2aedee78
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Crispy Oven Baked Beef Quesadillas
 Categories: Mexican
      Yield: 4 Servings

      2 ts Olive oil
      8 oz Ground beef (250 g)
      1 tb Tomato paste
    1/3 c  Corn kernels; drained or
           -thawed
    1/3 c  Black beans; drained
      2 tb Water
      4    Flour tortillas (8" / 20
           -cm)
      3 ts Olive oil
  1 1/4 c  Cheese; shredded, tightly
           -packed
    1/2 ts Ground garlic
    1/2 ts Onion
    1/2 ts Dried oregano
      1 ts Cumin
      1 ts Paprika powder
    1/8 ts Cayenne pepper (optional)
    1/4 ts Kosher salt
           Guacamole
           Pico de Gallo
           Sour cream

  Preparation time: 5 minutes Cooking time: 20 minutes

  This is a super handy method to make 3, 4 or 8 quesadillas in the
  oven at the same time rather than cooking them one by one on the
  stove. They are impressively crispy and very quick to make. Stuffed
  with my beef taco filling though you can switch with chicken, turkey,
  pork or lamb.

  Filling:

  Heat the oil in a non stick pan over high heat. Add the beef and cook,
  breaking it up as you go, until the red colour is mostly gone. Add
  the taco seasoning and cook for 1 minute. Add the tomato paste and
  cook for 30 seconds. Stir in the beans and corn, then add the water
  and stir. The filling should be juicy (not dry) but not watery
  (compromises crispiness!). Remove into a bowl and cool for at least
       15    minutes.

  Preheat the oven to 220┬░C / 425┬░F (200┬░C fan-forced). Grease a
  metal tray with 1 ts of olive oil (I use my hand).

  Assemble quesadillas:

  Spread the filling on one side of the quesadilla. Top with cheese,
  fold to cover. Place on tray, repeat with remaining quesadillas.

  Drizzle the top of each with 1/2 ts olive oil then spread using your
  hands (top and sides, not underside). Press the quesadilla down to
  flatten the surface.

  Bake for 8 minutes. Flip the quesadillas, bake for 5 minutes, flip
  again then bake for a further 2 minutes or until crispy. (Sometimes I
  spritz with oil to give it a helping hand)

  Serve:

  Cut each into half and serve immediately with dipping sauce/toppings
  of choice.

  Recipe by Nagi Maehashi

  Recipe FROM:
  <https://www.recipetineats.com/crispy-oven-baked-quesadillas/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 58 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх