COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        05 июл 24 09:11:01
 К    : All                                                   05 июл 24 17:14:02
 Тема : French Comfits
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47519.fido_cooking@1:124/5016 2aedee94
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: French Comfits
 Categories: Candy
      Yield: 1 Batch

    1/4 c  Sugar
    1/3 c  Water
      1 tb Fennel seeds

  In a small saucepan, bring the water and sugar to a boil.

  Add the fennel seeds and simmer for 1 minute.

  Strain the mixture to remove the fennel seeds reserving the sugar
  syrup. Spread the seeds out on a plate and allow to cool for 2
  minutes.

  Bring the syrup back to boil and repeat the straining and simmering
  steps as many times as you like.

  I did this three times before the seeds were too sticky to work with.
  The seeds were sweeter each time they came out of the hot syrup and
  cooled. Woolley suggests 8-10 coats of sugar. However, Woolley also
  instructs you to roll the hot seeds in the syrup with your bare
  hands. In any case, reserve the syrup at the end. I`m excited to add
  this leftover fennel-infused simple syrup in cocktails.

  Allow the seeds to cool completely. Store them for future use.

  Recipe by Marissa Nicosia

  Recipe FROM:
  <https://rarecooking.com/2020/09/28/to-make-portugal-eggs/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 116/116 120/302 616 123/0
SEEN-BY: 123/10 25 126 160 180 200 755 3001
124/5016 135/115 153/757 7715
SEEN-BY: 154/10 30 50 700 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/870 880 900 930 940 220/6 90 221/1
6 360 222/2 226/50 70 229/426
SEEN-BY: 240/1120 250/1 275/1000 301/1 335/364
341/66 234 396/45 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 770/1 2320/105
3634/0 12 24 27 56 57 58 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх