COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 3 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        05 июл 24 09:12:02
 К    : All                                                   05 июл 24 17:16:02
 Тема : Strawberry Rhubarb Jam
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47523.fido_cooking@1:124/5016 2aedeed5
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Strawberry Rhubarb Jam
 Categories: Jams
      Yield: 6 Servings

  4 1/2 c  Rhubarb; cut in 1/2" pieces
  4 1/2 c  Strawberries; halved
      4 c  White sugar
    1/4 c  Bottled lemon juice

  Preparation time: 15 minutes
  Cooking time: 30 minutes

  Mix rhubarb and sugar in a large heavy pot and let stand for 2 hours.

  Stir in lemon juice and strawberries and bring the mixture to a boil,
  stirring to dissolve sugar. Cook jam at a full rolling boil until
  thickened, stirring often to prevent scorching (approximately 20
  minutes) until a candy thermometer reads 220┬░F at the center of the
  mixture.

  Remove jam from heat and stir to skim off any foam.

  Sterilize your 8 oz canning jars and fill them with the jam, leaving
  1/4" of head space. Be sure to run a plastic knife along the inside
  of the jars to remove any air bubbles. Wipe the rims of the jars with
  a moist towel to remove any residue. Top with lids and screw on the
  bands.

  Using the water bath method, lower the jars into boiling water,
  making sure that the water is at least one inch above the top of the
  jars. Bring the water back to a full boil and process for 10 minutes.

  Remove the jars from the pot and place onto a thick towel to cool.
  Wait for 24 hours before storing, making sure each jar sealed by
  pressing the top of each lid with a finger, that the lid does not
  move up or down at all. Store in a cool, dry place for up to 1 year.

  Recipe FROM: <https://oldworldgardenfarms.com/2021/04/20/
  strawberry-rhubarb-jam-recipe/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх