COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         05 июл 24 17:04:00
 К    : All                                                   05 июл 24 13:40:03
 Тема : 7/6 Fried Chicken Day - 2
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 42845.fido-cooking@1:3634/12 2aeef99e
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chicken Fried Chicken w/Cream Gravy
 Categories: Poultry, Herbs, Chilies, Sauces, Dairy
      Yield: 8 Servings
 
      8 lg Skinned, boned chicken
           - thighs
  4 1/2 ts Salt; divided
  2 1/2 ts Fresh ground black pepper;
           - divided
     76    Saltine crackers; 2 sleeves,
           - crushed
  2 1/2 c  A-P flour; divided
      1 ts Baking powder
      1 ts Ground red pepper (cayenne)
      8 c  Milk; divided
      4 lg Eggs
           Peanut oil
 
  Place chicken between 2 sheets of heavy-duty plastic
  wrap, and flatten to 1/4" thickness using a meat mallet
  or a rolling pin.
  
  Sprinkle 1/2 teaspoon salt and 1/2 teaspoon black pepper
  evenly over chicken. Set aside.
  
  Combine cracker crumbs, 2 cups flour, baking powder,
    1 1/2 ts salt, 1 ts black pepper, and ground red pepper.
  
  Whisk together 1 1/2 cups milk and eggs.
  
  Dredge chicken in cracker crumb mixture; dip in milk
  mixture, and dredge in cracker mixture again.
  
  Pour oil to a depth of 1/2" in a 12" skillet. Heat to
  360┬║F/180┬║C. Fry chicken, in batches, 10 min., adding
  oil as needed.
  
  Turn and fry 4 to 5 more minutes or until golden brown.
  Remove to a wire rack in a jellyroll pan. Keep chicken
  warm in a 225┬║F/105┬║C oven.
  
  CREAM GRAVY: Carefully drain hot oil, reserving cooked
  bits and 2 tablespoons drippings in skillet. Whisk
  together remaining 1/2 c flour, remaining 2 1/2 ts salt
  remaining 1 ts black pepper, and remaining 6 1/2 c milk
  slowly about a cup at a time stirring in between.
  
  Pour mixture into reserved drippings in skillet; cook
  over medium-high heat, whisking constantly, 10 to 12
  minutes or until thickened.
  
  Serve gravy with chicken.
  
  Adapted from: My Recipes.com
  
  From: http://www.mommyskitchen.net
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... I finally got eight hours of sleep. It took me three days, but whatever.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 222/2 240/1120 250/1
275/1000 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 58 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5061/133
5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх