COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         06 июл 24 04:54:00
 К    : Shawn Highfield                                       06 июл 24 13:40:04
 Тема : Searching was: Hot Soups
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 42849.fido-cooking@1:3634/12 2aeef9a2
@REPLY: 47906.cooking@1:154/700 2aedc9ca
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
-=> Shawn Highfield wrote to RUTH HAFFLY <=-

 RH> I`ve always used Google; that`s what Steve has put on my computer. (G)

 SH> I still prefer google though at work I use bing as that`s what they
 SH> like us to use, and everything we do is logged.

 SH> I don`t hate bing, I find it to be a decent engine, I do however hate
 SH> that AI they have more then anything else.  Having to keep clicking the
 SH> "search" box to make it leave me be.

The AI (Copilot) is a genuine PITA. Hopefully there is (or soon will be)
some way to send it to the bit bucket. Currently I just click the "Stop
Responding" tab every time it pops up. As I told Ruth - I may be forced 
to try Duck Duck Go .... which your work may not allow.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Bacon Wrapped Turkey Spiedini
 Categories: Appetisers, Poultry, Pork, Cheese, Herbs
      Yield: 28 Servings
 
MMMMM--------------------------FILLING-------------------------------
      1 c  Gluten Free bread crumbs
      1 cl Garlic; minced
      2 ts Dry parsley
      3 tb Grated pecorino Romano
           - cheese
      6 tb Olive oil
           Salt & pepper

MMMMM--------------------------SPIEDINI-------------------------------
      3 lg Turkey breasts
     12 sl Gluten free bacon; in thirds
     20    Bay leaves
      6    (6") wooden skewers
 
  Set the oven @ 350┬║F/175┬║C.
  
  Mix the filling ingredients together until they resemble
  slightly damp sand. Set aside.
  
  Butterfly the turkey breasts and pound with a mallet to
  about 1/8" thick or less.
  
  TIP: place the turkey in a large Ziploc or between two
  sheets of heavy plastic wrap before pounding with a
  wooden mallet.
  
  Slice the flattened turkey into 2" to 2 1/4" strips then
  in half. Each piece should be about 2 1/4" X 3 1/2".
  This is an ideal size but will vary slightly--you want
  the turkey rolls as uniform as you can get them.
  
  Place a small spoonful of the breadcrumb mixture down
  the center of each turkey strip. Roll it up and wrap it
  in a piece of bacon. Slide the turkey roll on one of the
  skewers. Repeat-with a bay leaf (or half a leaf) between
  each turkey roll. Place about 4 rolls on a skewer.
  
  The finished skewers then go in a baking pan and then in
  the oven for about 45-55 minutes. They`re done when the
  bacon is nicely browned and crispy. Serve immediately.
  
  Makes about 28 Bacon Wrapped Turkey Spiedini.
  
  From: http://www.thesensitivepantry.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... AHHH EEE YAAAA Grab the vine, Jane! The vine!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 222/2 240/1120 250/1
275/1000 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 58 119
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5019/40 5020/715 828 830
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/8 5061/133
5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх