COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        06 июл 24 19:46:50
 К    : All                                                   06 июл 24 03:50:01
 Тема : Ladyjane`s Corned Beef
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47559.fido_cooking@1:124/5016 2aefd541
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux HEAD/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux HEAD/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Ladyjane`s Corned Beef
 Categories: Beef
      Yield: 1 Batch

      1    Corned beef/silverside
           -piece; rinsed well in cold
           -water
      4 cl Garlic; halved
     12    Peppercorns
      6    Cloves
      1    Lemon; cut in half,
           -including rind
      1    Cinnamon stick
      4    Fresh bay leaves; crumpled
      6    Cardamon pods; slightly
           -crushed to release
           -flavours/seeds
      1 tb Ginger; grated
      2 tb Kecap manis

  Into a large, heavy based casserole/steamer, place sufficient water to
  cover the beef.

  Bring the pot to a quick boil, reduce heat to a simmer and cook for
  approximately 1 to 1-1/2 hours - depending on size of joint.
  Generally, when the beef is fully cooked it will start to `float`
  towards the surface. I then turn off the heat. Cover the pan with the
  lid and allow the meat/liquid to cool in-situ. Once cold place into
  an airtight container, or cover with aluminium foil. Try not to boil
  the blazes out of the meat and allow it it come to room temperature
  in the cooking liquid. Simply delicious!

  Served traditionally with mashed potatoes, carrots, cabbage, and white
  parsley sauce.

  Stupendous on sandwiches when cold, sliced to medium thickness
  (around 2 to 3 mm) with a generous dollop of a good quality chutney
  (our preferred ones are: Palms (English) Hot Mango Chutney; and
  Beerenburg (Australian) Hot Tomato Chutney); several slices of
  organic vine ripened tomatoes, cos lettuce and very occasionally the
  odd shaving of parmesan.

  Recipe FROM: <https://web.archive.org/web/20170327110324/
  http://recfoodcooking.org/sigs/LadyJane/LadyJane`s Corned Beef.html>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх