COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        07 июл 24 13:02:59
 К    : All                                                   07 июл 24 21:05:02
 Тема : Mushroom Cornmeal Scones
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47591.fido_cooking@1:124/5016 2af0c83a
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux HEAD/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux HEAD/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Mushroom Cornmeal Scones
 Categories: Scones
      Yield: 1 Batch

    800 g  White or chestnut mushrooms
           Oil; for frying and
           -finishing
    150 ml Milk; cold
    150 ml Double cream
    100 g  Natural yoghurt
    100 g  Fine corn meal; plus extra
           -to finish
     25 g  Caster sugar
      2 md Eggs
    300 g  Shropshire or other firm
           -blue cheese
      1 bn Chives or spring onion;
           -finely chopped
    500 g  Plain flour
      2 ts Salt
      2 ts Chilli powder
      3 ts Baking powder

  Clean and thickly slice the mushrooms, and fry in batches with a
  little oil until dry and golden. Pour the milk, cream and yoghurt
  into a bowl, stir in the cornmeal and sugar, and beat in the eggs.
  Coarsely crumble the cheese, and add to the egg mix along with the
  chives. Squeeze out and discard any excess moisture from the
  mushrooms, then stir them through the mix. In a small bowl, toss the
  flour, salt, chilli, and baking powder, add to the mix and stir to a
  soft dough. Line a big tray with nonstick paper and heat the oven to
  200┬░C (180┬░C fan-assisted)/390┬░F/gas mark 6. Scoop the dough into
  the centre of the tray, wet your hands and shape it into a round
  that`s flat on top. Sprinkle over some corn meal, then, with a blunt
  knife dipped in oil, cut into eight wedges. Bake for 45 minutes,
  until golden, and leave to cool before slicing.

  Recipe FROM: 

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх