COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        07 июл 24 13:03:11
 К    : All                                                   07 июл 24 21:06:02
 Тема : Parsnip Fritters
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47592.fido_cooking@1:124/5016 2af0c847
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux HEAD/61049cd7f Jun 29
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux HEAD/61049cd7f Jun 29
2024 19:10 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Parsnip Fritters
 Categories: Vegetables
      Yield: 14 Fritters

      7    Parsnips (1-1/2 lb)
    1/2 ts Salt
    1/2 ts Sugar
    1/8 ts Nutmeg; grated or ground
      1 ts Sack (sherry)
  1 1/2 ts Flour
      2    Eggs
      1    Egg yolk
    1/2 c  Whole milk
    1/2 c  Heavy cream
      3 tb Butter; for frying

  Peel the parsnips and cut them into small pieces (approximately 1").

  Put them in a pot filled with water and bring it to a boil. Reduce to
  a low simmer and boil for about 20 minutes (until parsnips are tender
  and easily pierced with a fork).

  Drain parsnips and put them in a large mixing bowl.

  Mash the parsnips until they have a regular consistency with no large
  chunks. Season this mash with salt, sugar, nutmeg, and sack. Add the
  flour and eggs. Finally, pour in the milk and cream and stir until a
  slightly chunky batter forms.

  Heat a cast iron skillet or large frying pan.

  Add butter to the skillet and lower the heat to medium. Use a 1/4 cup
  measure to pour cakes into the pan. (I could fit four cakes at a time
  in my twelve-inch cast-iron skillet.) Cook for 3 minutes on the first
  side and 2 minutes on the second side. The fritters should be golden
  brown and slightly crispy. Repeat this process until you have cooked
  all your batter. Make sure the pan is still buttery before you start
  each batch.

  Serve hot.

  Recipe by Marissa Nicosia

  Recipe FROM:
  <https://rarecooking.com/2020/11/21/parsnip-cakes-to-fry/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх