COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        17 июл 24 09:45:05
 К    : All                                                   17 июл 24 17:49:01
 Тема : Baked Fennel With A Crumb Crust
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47871.fido_cooking@1:124/5016 2afdc9f0
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/bca9510b2 Jul 11
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/bca9510b2 Jul 11
2024 21:38 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Baked Fennel With A Crumb Crust
 Categories: Italian, Vegetables
      Yield: 4 Servings

      3    Fennel bulbs; cut lengthwise
           -into quarters
      2 tb Olive oil
      1 cl Garlic; chopped
      1 c  Day-old whole wheat bread
           -crumbs
      2 tb Fresh Italian parsley;
           -chopped
           Salt and freshly ground
           -pepper
           Fennel leaves; to garnish
           -(optional)

  The delicate aniseed flavor of baked fennel makes a very good
  accompaniment to all sorts of pasta dfishes and risottos.

  Cook the fennel in a saucepan of boiling salted water for 10 minutes
  or until just tender.

  Drain the fennel and place in a baking dish or roasting pan, then
  brush with half of the olive oil. Preheat the oven to 375┬░F.

  In a small bowl, mix together the garlic, bread crumbs, and parsley
  with the remainder of the oil. Sprinkle the mixture evenly over the
  fennel, and then season well.

  Bake for 30 minutes or until the fennel is tender and the bread
  crumbs are crisp and golden. Serve hot. Garnished with a few fennel
  leaves, if you wish.

  Variation:

  To make a cheese-topped version of this dish, add 4 tb finely grated
  strong-flavored cheese, such as mature Cheddar, red Leicester, or
  Parmesan, to the bread crumb mixture.

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 104/119 116/116 120/302
SEEN-BY: 120/616 123/0 10 25 126 160 180 200 755
3001 124/5016 135/115
SEEN-BY: 153/757 7715 154/10 30 50 700 214/22
218/0 1 109 215 601 700 720 810
SEEN-BY: 218/840 850 860 870 880 900 930 940
220/6 90 221/1 6 360 222/2
SEEN-BY: 226/50 70 229/426 240/1120 250/1 275/1000
301/1 335/364 341/66 234
SEEN-BY: 396/45 450/1024 463/68 467/888 712/1321
770/1 2320/105 3634/0 12 24
SEEN-BY: 3634/27 56 57 58 119 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830 848
SEEN-BY: 5020/1042 4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/8 5058/104 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх