COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        18 июл 24 22:22:20
 К    : All                                                   18 июл 24 06:26:01
 Тема : Chinese Cumin Beef
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47885.fido_cooking@1:124/5016 2affccf9
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/bca9510b2 Jul 11
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/bca9510b2 Jul 11
2024 21:38 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Chinese Cumin Beef
 Categories: Beef, Chinese
      Yield: 4 Servings

    340 g  Beefsteak; trimmed
    400 ml Groundnut oil; for frying
      2 ts Fresh ginger; finely chopped
      1 tb Garlic; finely chopped
      2    Fresh red chillies; seeds
           -and stalks discarded and
           -finely chopped
      2 ts Dried chilli; up to 4 ts
      2 ts Ground cumin
           Salt
      2    Spring onions; green parts
           -only; finely sliced
      1 ts Sesame oil

MMMMM--------------------------MARINADE-------------------------------
      1 tb Shaoxing rice wine
    1/2 ts Salt
      1 ts Light soy sauce
      1 ts Dark soy sauce
        ts Tb Potato flour
        ts Tb Water

  Cut the beef across the grain into thin slices, ideally 4x3 cm. Add
  the marinade ingredients and mix well.

  Heat the groundnut oil to about 275┬░F / 140┬░C. Add the beef and stir
  gently. As soon as the pieces have separated, remove them from the
  oil and drain well; set aside.

  Pour off all but 3 tb of the oil. Over a high flame, add the ginger,
  garlic, fresh chillies, chilli flakes, and cumin and stir fry briefly
  until fragrant. Return the beef to the wok and stir well, seasoning
  with salt to taste.

  When all the ingredients are sizzlingly fragrant and delicious, add
  the spring onions and toss briefly. Remove from the heat, stir in the
  sesame oil and serve.

  Recipe FROM: 

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 18/0 50/109 102/401 103/1
705 104/119 116/116 120/302
SEEN-BY: 120/616 123/0 10 25 126 160 180 200 755
3001 124/5016 135/115
SEEN-BY: 153/757 7715 154/10 30 50 700 214/22
218/0 1 109 215 601 700 720 810
SEEN-BY: 218/840 850 860 870 880 900 930 940
220/6 90 221/1 6 360 222/2
SEEN-BY: 226/50 70 229/426 240/1120 250/1 275/1000
301/1 335/364 341/66 234
SEEN-BY: 396/45 450/1024 463/68 467/888 712/1321
770/1 2320/105 3634/0 12 24
SEEN-BY: 3634/27 56 57 58 119 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830 848
SEEN-BY: 5020/1042 4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/8 5058/104 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 840 221/6 154/10 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх