COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        18 июл 24 22:23:21
 К    : All                                                   18 июл 24 06:28:01
 Тема : Hatch Chile Cheese Bread
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47887.fido_cooking@1:124/5016 2affcd38
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/bca9510b2 Jul 11
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/bca9510b2 Jul 11
2024 21:38 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Hatch Chile Cheese Bread
 Categories: Bread
      Yield: 2 Servings

      2 tb Yeast
      1 tb Sugar
     12 oz Beer (2-1/2 c); room
           -temperature
      2 ts Kosher salt; up to 3 *
      1 c  Water; warm
    1/4 c  Olive oil
    1/2 c  Vital wheat gluten;
           -(optional)
    1/2 c  Potato flakes
      4 c  Bread flour; up to 5 c
    1/2 c  Hatch chiles; diced
      8 oz Smoked cheddar cheese; diced

  Preparation time: 2 hours
  Cooking time: 30 minutes

  Hatch Chile Cheese bread is delicious as a sandwich bread or as toast.
  Smoky cheddar cheese combines with spicy Hatch chiles to bring out a
  magical flavor in this light, tender yeast bread recipe.

  * Taste the cheese; if it`s really salty use the lesser amount.

  Add the yeast, sugar, and beer to the bowl of your mixer.

  Let the mixture sit for about 5 minutes, it should bubble up.

  At the water, gluten flour, and potato flakes with the mixer on low.

  With the mixer running add the chiles, salt, and cheese.

  Add the bread flour, 1 cup at a time, until the mixture forms a ball.

  Knead for 4 to 5 minutes by mixer or until the dough is springy and
  elastic.

  Form the dough into a ball, rub with olive oil, and place in a large,
  oiled bowl.

  Cover with a clean tea towel.

  Let rise for 1 hour or until doubled.

  Punch down.

  Form into a ball, cover, and let rise until doubled again. (You may
  omit this step if you like but I think it helps the flavor develop)

  Punch down

  Form into two loaves.

  Bake at 350┬░F for 30 to 40 minutes, or until the bottoms sound
  hollow when tapped.

  Recipe by Marye Audet-White

  Recipe FROM:
  <https://www.restlesschipotle.com/hatch-chile-cheese-bread/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх