COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          18 июл 24 17:59:37
 К    : Shawn Highfield                                       18 июл 24 15:56:03
 Тема : Re: Heat
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 669a50a6
@REPLY: 48281.cooking@1:154/700 2afd93d8
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
-=> Shawn Highfield wrote to Ruth Haffly <=-

 RH> can use the insert for steaming more than eggs. Had an "oopsie" with
 RH> the collapsable basket once--Steve put some eggs in it, put some
 RH> when he saw it. The pot was also replaced. (G)

 SH> I`ve done something similar.  The stove in the woods (when it worked)
 SH> took forever to boil water and I wanted some boil in the bag muscles
 SH> one day. I feel asleep and it was the smell of that pot that woke me
 SH> up. LOL

I`ve never (so far) done anything like that. But Dennis, my housemate
went off somewhere and left his 12: cast iron skillet on the burner - 
where he`d put it do dry out. 

I went into the kitchen to load up my glass with ice cubes when I felt
the heat rolling off of the set-up. Thought about dropping an ice cube 
or three into the hot skillet to see if it would crack - but, in the end
I juist clicked the burner off. Ruined the seasoning of the dratted old
thing.

And he wonders why I won`t let him cook for me.  Bv)=

A version of this is going to be my supper. Humphrey`s has begun making 
and selling ground bacon patties - which make this easy-peasy.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Ground Bacon Burger
 Categories: Pork, Vegetables, Herbs, Breads
      Yield: 4 Burgers
 
      2 lb Uncooked bacon
    1/2 lb Bacon; cooked, fine chopped
      2 tb Your favourite BBQ dry rub
      2 c  Shredded iceberg lettuce
      2 lg Tomatoes; sliced
           BBQ sauce; optional
      4    Kaiser rolls; split, lightly
           - toasted
 
  ADDITIONAL TOOLS: Stand mixer w/meat grinder attachment
  or food processor
  
  Prepare grill for medium-high heat cooking,
  approximately 400┬║F/205┬║C.
  
  Rough chop the uncooked bacon and place in the freezer
  for approximately 15 minutes until it begins to firm but
  hasn`t frozen through. Once partially frozen, feed it
  through the grinder attachment of a stand mixer or place
  in a food processor and roughly chop.
  
  Once the bacon has been properly ground, gently mix in
  the chopped cooked bacon then form into 4 burger
  patties. Season patties lightly on both sides with BBQ
  dry rub seasoning.
  
  Place patties on the grill and cook until they reach a
  minimum internal temperature of 160┬║F/71┬║C. Remove the
  burger patties from the grill. Assemble burgers by
  spreading BBQ sauce or Mayonnaise on the buns, place
  patty on the bottom bun, followed by shredded iceberg
  lettuce, and 2-3 slices of tomatoes. Add the top bun
  and serve immediately.
  
  UDD NOTE: A nice slice of Cheddar or Colby cheese is a
  nice touch. Pepper jack, too.
  
  RECIPE FROM: https://www.kingsford.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Life is wasted on the living. - Douglas Adams
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 18/0 200 50/109 90/1 105/81 106/201
116/116 123/0 25 126 160
SEEN-BY: 123/180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 138/146 153/7715 154/10
SEEN-BY: 218/700 220/6 222/2 226/30 227/114 229/110
112 113 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 470 664 700 240/1120
250/1 261/38 266/512 275/100
SEEN-BY: 275/1000 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/11 200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 463/68 467/888 633/280
712/848 1321 1321 2320/105
SEEN-BY: 3634/0 12 24 27 56 57 58 119 5001/100
5005/49 5019/40 5020/400 715
SEEN-BY: 5020/828 830 848 1042 4441 12000 5030/49
1081 5053/51 5054/8
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх