COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        19 июл 24 09:53:41
 К    : All                                                   19 июл 24 17:57:02
 Тема : Lady Elizabeth Craven`s Chocolett Cream
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47929.fido_cooking@1:124/5016 2b006f2e
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/bca9510b2 Jul 11
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/bca9510b2 Jul 11
2024 21:38 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Lady Elizabeth Craven`s Chocolett Cream
 Categories: Sauces
      Yield: 1 Batch

      2 c  Heavy cream (473 ml)
      1 oz Baking chocolate (25 g)
      2    Eggs
    1/4 c  Sugar (50 g)

  Chop your chocolate into small pieces that will easily dissolve in hot
  cream.

  Separate one egg and set aside one egg white. Whisk one whole egg and
  one yolk together in a small bowl.

  Pour the cream into a small saucepan. Add the sugar, chopped
  chocolate, and whisked eggs to the pot. Heat over a medium heat until
  just simmering--about 5 minutes. Pay close attention to the pot to
  avoid overcooking and stir to prevent the eggs from solidifying on
  the bottom of the pot.

  Remove the pot from the stove and pour the chocolate cream mixture
  into a sturdy bowl (or the bowl of a standing mixer). Beat with an
  electric mixer (or in a standing mixer, or by whisking vigorously)
  for about two minutes. (It will take substantially longer if you are
  doing this by hand.) The chocolate will fully integrate into the mix,
  small bubbles will form, and it will begin to look glossy.

  Rinse out your saucepan and pour the chocolate cream mix back into
  the pot. Cook over a low heat for approximately ten minutes, whisking
  constantly. The cream will thicken and reduce in volume during this
  step.

  Pour the hot chocolate cream mix into a storage container or heat-safe
  serving dish and allow to cool first at room temperature and then in
  the refrigerator for at least two hours.

  Serve the chocolate cream cold.

  Recipe by Marissa Nicosia

  Recipe FROM: <https://rarecooking.com/2023/10/02/
  to-make-chocolett-cream-lady-elizabeth-craven/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх