COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        19 июл 24 09:53:58
 К    : All                                                   19 июл 24 17:57:02
 Тема : Sopresetta Pasta Salad
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47930.fido_cooking@1:124/5016 2b006f40
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/bca9510b2 Jul 11
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/bca9510b2 Jul 11
2024 21:38 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Sopresetta Pasta Salad
 Categories: Pasta, Salad
      Yield: 1 Salad

MMMMM--------------------------DRESSING-------------------------------
  2 1/4 oz Carlic
  1 1/2 c  Olive oil
    2/3 c  Red wine vinegar
      2 ts Dry mustard
    1/4 ts Ground fennel
      1 ts Black pepper
      1 tb Kosher salt
    1/2 ts Celery seed
      1 ts Fennel seed
      1 ts Dry thyme
      1 tb Dried basil

MMMMM---------------------------SALAD--------------------------------
      1 lb Mozzarella; cubed
      1 lb Provolone; cubed
      4 oz Romano
    1/2 lb Sopresetta; cubed
      1 lb Genoa salami; cubed
    1/2 lb Onion; chopped
    3/4 lb Green pepper; chopped
      4 oz Baby carrots; sliced
      6 oz Black olives; drained and
           -sliced
      6 oz Green olives; drained and
           -sliced
      1 c  Curley parsley; culled,
           -chopped rough
      2 c  Fresh tomatoes; chopped
     32 oz Rotinni

  In mixing bowl, whisk dressing ingredients together. Set aside.

  Prepare remaining ingredients and set aside, reserving tomatoes.

  Cook pasta for about 7 minutes. (Slightly undercooked.)

  Drain well and transfer to a large mixing bowl. Drizzle dressing all
  over pasta.

  Gently toss to coat. Add remaining ingredients, (except tomatoes)
  toss to mix.

  Do not overwork or pasta will break. Transfer to appropriate size
  serving bowl.

  Spread the tomatoes evenly over salad. Cover tightly and refrigerate
  overnight.

  Recipe by Lou DeCruss

  Recipe FROM: <https://web.archive.org/web/20170327130456/
  http://recfoodcooking.org/sigs/Lou Decruss/
  Sopresetta Pasta Salad.html>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх