COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        20 июл 24 10:34:06
 К    : All                                                   20 июл 24 18:39:02
 Тема : Christian Barclay`s Sugar Bisket (Cookies)
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47954.fido_cooking@1:124/5016 2b01ca40
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/bca9510b2 Jul 11
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/bca9510b2 Jul 11
2024 21:38 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Christian Barklay`s Sugar Bisket
 Categories: Cookies
      Yield: 20 Cookies

    3/4 c  Sugar (150 g); +1 ts to
           -sprinkle on top
      4    Eggs; 2 whole eggs, 2 egg
           -yolks
      4 ts Rosewater
  1 1/2 ts Caraway seeds
  1 1/3 c  Flour (167 g)
           Butter; to grease the baking
           -sheets

  Preheat your oven to 325┬░F (162┬░C). Butter two baking sheets.

  Put the sugar, two whole eggs, and two egg yolks in a large bowl (or
  the bowl of a standing mixer). Using a hand mixer (or the whisk on a
  standing mixer), mix on a high speed for about 10 minutes. Use a
  spatula to ensure that the sugar is fully integrated. The mixture
  will turn glossy and slightly bubbly.

  Add the rosewater and caraway seeds and mix for 1 minute to integrate
  both completely.

  Gently stir in the flour with a spatula or a large spoon.

  Dollop batter onto the baking sheet using a Tablespoon as a guide.
  Leave room between the cookies as they will spread. Smooth the tops
  with a spatula. Sprinkle 1 ts of sugar over all the cookies.

  Bake for approximately 20 minutes. The bottoms and the edges of the
  cookies will be lightly browned and the tops will be fully set and
  crispy with sugar.

  Remove the cookies from the baking sheets and let cool.

  Recipe by Marissa Nicosia

  Recipe FROM: <https://rarecooking.com/2023/09/27/
  christian-barclays-sugar-bisket/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх