COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        20 июл 24 10:34:44
 К    : All                                                   20 июл 24 18:39:02
 Тема : Tabbouli
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 47957.fido_cooking@1:124/5016 2b01ca69
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/bca9510b2 Jul 11
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/bca9510b2 Jul 11
2024 21:38 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Tabbouli
 Categories: Grains
      Yield: 1 Batch

      1 c  Fine grind bulghur wheat
           -(don`t use coarse)
      4 bn Parsley
      3 bn Green onion; or to taste
      2 lb Tomatoes; or to taste
     10    Fresh mint stalks; up to 12
      4    Lemons; up to 6, or to taste
           Olive oil
           Salt
           Cucumbers (optional)
           Romaine lettuce leaves
           -(garnish & scoopers,
           -optional)
           Fresh grape leaves
           -(scoopers, optional)

  Soak the bulghur wheat in at least three times its volume of cold
  water. Fine grind only needs a half hour of soaking. Medium grind
  needs longer. Bulghur wheat has already been parboiled before
  cracking or grinding, so it doesn`t need further cooking to b e
  edible in tabbouli. Chop the parsley leaves, green onions, mint,
  tomatoes and cucumbers. Some Lebanese add white onion but I find the
  taste too harsh. Chop the parsley quite fine, using a knife. I tried
  a food processor, just to question my upbringing, and found that it
  mak es parsley too fine and gloppy. TJ says dry the parsley
  thoroughly by blotting it all with paper towels, which I did, but
  then it becomes just as much work as chopping by hand. The tomatoes
  must be cut up into quite small dice. Less than 1/2" I`d say.

  Mix vegetables and bulghur together. Douse with strained lemon juice.
  If you are not ready to serve immediately, then cover and hold in a
  cool place. Do NOT add salt and olive oil until immediately before
  serving.

  You may garnish with more diced tomatoes and/or diced cucumber, and
  stick lettuce or grape leaves around the sides of the bowl.
  Traditionally Lebanese like to use leaves to scoop up the salad,
  popping leaf and salad into mouth.

  Notes:

  When assembling the salad, tip a small bit into your palm with the
  mixing spoon, then pop into your mouth. Slightly more sanitary.
  Taste, taste, taste!

  You may make this ahead of time for several hours or overnight, but
  do not add salt or olive oil until just before serving.

  Recipe FROM: <https://web.archive.org/web/20170328104843/
  http://recfoodcooking.org/sigs/Leila/Tabbouli.html>

MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/5016
154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 221/1 6
SEEN-BY: 229/426 240/1120 301/1 113 335/364 341/66
396/45 450/1024 463/68
SEEN-BY: 467/888 712/848 3634/12 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх