COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         05 сен 24 13:01:00
 К    : All                                                   05 сен 24 14:31:02
 Тема : National Rice Month - 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 44527.fido-cooking@1:3634/12 2b40c709
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Budget Red Beans & Rice
 Categories: Beans, Rice, Chilies
      Yield: 12 Servings
 
    1/2 lb Dry kidney beans; rinsed
    1/2 lb Dry pinto beans; rinsed
      4 c  Water
      4 c  Chicken broth
      2 cl Garlic; minced
      2    Bay leaves
 14 1/2 oz Can tomatoes w/liquid;
           - chopped
      4 oz Can chopped green chilies
           +=OR=+
 14 1/2 oz Can diced tomatoes w/green
           - chilies; undrained
      4 oz Jar chop`d pimiento; drained
      1 lg Bell pepper; chopped
      1 lg Onion; chopped
      2 c  Celery; chopped
    1/4 c  Snipped fresh parsley
    1/2 ts Crushed red chile flakes
    1/2 ts Ground cumin
    1/2 ts Hot pepper sauce; to taste
      1 ts Paprika
      1 ts Salt
      1 ts Vinegar
           Rice
      1 lb Andouille or smoked sausage;
           - sliced (opt) *
 
  * Not as budget friendly, but tasty. If your wallet is
  flat leave it out. -- UDD
  
  Place beans in a dutch oven with water. Bring to a
  boil; simmer 2 minutes. Remove from the heat. Cover
  and let stand for one hour. Drain and rinse beans.
  
  Return to Dutch oven with broth, garlic and bay
  leaves; bring to a boil. Reduce heat, cover and simmer
  for 1 1/4 hours. Stir in all remaining ingredients.
  
  Cover and simmer for one hour or until beans and
  vegetables are tender and gravy is thick. Remove bay
  leaves. Serve over rice.
  
  This meal costs only $.68 per plate.
  
  NOTE: I cannot find when this recipe appeared in T.O.H.
  But I cannot make it (in 2004) for 68c/serving. Even if
  I leave out the sausage. -- UDD
  
  Source: Taste of Home magazine
  
  From: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Law of Cooking: Fancy gizmos don`t work.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 103/705 104/119 116/116
120/302 616 123/0 10 25
SEEN-BY: 123/126 160 180 200 755 3001 135/115
153/7715 154/10 30 50 700
SEEN-BY: 218/700 220/6 90 221/1 6 222/2 226/18 44
50 240/1120 250/1 275/1000
SEEN-BY: 301/1 113 335/364 341/66 450/1024 463/68
467/888 712/848 1321
SEEN-BY: 2320/105 3634/0 12 24 27 56 57 58 119
5001/100 5005/49 5020/715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх