COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 5 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        06 сен 24 10:50:00
 К    : All                                                   06 сен 24 14:01:02
 Тема : Cherry Desserts - 05
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 158497.cooking@1:2320/105 2b43d15d
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
Granny`s Cherry Desserts

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Fresh Cherry Pie
 Categories: Pies, Pastry, Fruits, Spices
      Yield: 6 servings
 
  1 1/4 c  Sugar
    1/3 c  Cornstarch
      1 c  Cherry juice blend
      4 c  Pitted tart cherries; thawed
           - if frozen
    1/2 ts Ground cinnamon
    1/4 ts Ground nutmeg
    1/4 ts Almond extract

MMMMM---------------------------DOUGH--------------------------------
      2 c  A-P flour
    1/2 ts Salt
    2/3 c  Shortening
      7 tb Cold water; as needed
      1 lg Egg; beaten, opt
 
  Set oven @ 425oF/218oC.
  
  In a large saucepan, combine sugar and cornstarch;
  gradually stir in cherry juice until smooth. Bring to a
  boil; cook and stir until thickened, about 2 minutes.
  Remove from the heat. Add cherries, cinnamon, nutmeg and
  extract.
  
  In a large bowl, combine flour and salt; cut in
  shortening until crumbly. Gradually add cold water,
  tossing with a fork until a ball forms. Divide dough in
  half so that 1 ball is slightly larger than the other.
  
  On a lightly floured surface, roll out larger ball to
  fit a 9" pie plate. Transfer dough to pie plate; trim
  even with edge of plate. Add filling. Roll out remaining
  dough; make a lattice crust. Trim, seal and flute edge.
  If desired, brush with beaten egg.
  
  Bake for 10 minutes. Reduce heat to 375oF/190oC; bake
  until crust is golden brown, 45-50 minutes. Cool on a
  wire rack.
  
  Josie Bochek, Sturgeon Bay, Wisconsin
  
  Makes: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... If the earth was truly flat we could dump our garbage off the edge.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 221/1 6 240/1120 1634 8001 8002
8005 8050 280/5003 291/111
SEEN-BY: 301/1 113 313/41 335/364 341/66 362/6
371/0 450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх