COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 11 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        06 сен 24 11:38:00
 К    : All                                                   06 сен 24 14:01:02
 Тема : 9/7 World Salami Day - 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 158503.cooking@1:2320/105 2b43d163
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Salami
 Categories: Sausages, Preserving
      Yield: 5 Pounds
 
      5 lb Ground beef
           +=OR=+
      3 lb Ground beef
           +=AND=+
      2 lb Ground pork
      5 ts Morton tender quick curing
           - salt
  2 1/2 ts Mustard seed
      3 ts Ground pepper; coarse
           +=OR=+
      2 ts Crushed red pepper flakes
      2 ts Liquid hickory smoke
      3 ts Garlic salt
 
  Mix well with hands and refrigerate for 24 hours. Mix again
  and refrigerate for another 24 hours.
  
  On the third day, mix and shape into rolls approximately 3"
  in diameter.
  
  Bake on lowest oven shelf at 225oF for 8 hours, turning
  every 2 hours.
  
  From: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Let food be thy medicine and medicine be thy food." -- Hippocrates
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 221/1 6 240/1120 1634 8001 8002
8005 8050 280/5003 291/111
SEEN-BY: 301/1 113 313/41 335/364 341/66 362/6
371/0 450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх