COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 12 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        06 сен 24 11:38:00
 К    : All                                                   06 сен 24 14:01:02
 Тема : 9/7 World Salami Day - 2
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 158504.cooking@1:2320/105 2b43d164
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Salami & Eggs
 Categories: Beef, Eggs
      Yield: 3 Servings
 
      2 tb Parve margarine or schmaltz
      2 sm Onions; chopped
      6 oz (150 g) salami; cubed
      6 lg Eggs; lightly beaten
           Fresh ground black pepper
           Fresh chives; chopped
 
  In a skillet, melt schmaltz or margarine over low heat.
  
  Add onions. Saute over medium heat until translucent.
  
  Stir in salami.
  
  Pour eggs over salami and onions. Stir over low heat
  until soft curds form. Be sure to remove from heat
  before the eggs get dry.
  
  Season with pepper.
  
  Garnish with chives, and serve with toasted bagel.
  
  Recipe by Itzhak Perlman on an Emeril show in TVFN
  
  From: http://kosherfood.about.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Any clod can have the facts, but having opinions is an art "- Charles
cCab
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 221/1 6 240/1120 1634 8001 8002
8005 8050 280/5003 291/111
SEEN-BY: 301/1 113 313/41 335/364 341/66 362/6
371/0 450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх