COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 13 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        06 сен 24 11:38:00
 К    : All                                                   06 сен 24 14:01:02
 Тема : 9/7 World Salami Day - 3
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 158505.cooking@1:2320/105 2b43d165
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Hard Salami Cups
 Categories: Five, Appetisers, Cheese, Vegetables, Beef
      Yield: 4 Servings
 
    1/2 lb Sliced hard salami
      8 oz Cream cheese; softened
  6 1/2 oz Tub spinach-artichoke dip
    1/2 ts Garlic powder
 
  SPECIAL EQUIPMENT: Mini-muffin tin
  
  Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
  
  Press salami slices into mini-muffin cups to line.
  
  Mix cream cheese, spinach-artichoke dip, and garlic powder
  together in a bowl; spoon into the salami-lined muffin
  cups.
  
  Bake in preheated oven until the filling looks creamy,
  about 10 minutes.
  
  Recipe by: Bones Shanner
  
  RECIPE FROM: http://allrecipes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Fools make feasts and wise men eat them." -- Benjamin Franklin
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 221/1 6 240/1120 1634 8001 8002
8005 8050 280/5003 291/111
SEEN-BY: 301/1 113 313/41 335/364 341/66 362/6
371/0 450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх