COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 14 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        06 сен 24 11:38:00
 К    : All                                                   06 сен 24 14:01:03
 Тема : 9/7 World Salami Day - 4
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 158506.cooking@1:2320/105 2b43d166
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Seared Chicken w/Salami & Olives
 Categories: Poultry, Vegetables, Beef
      Yield: 4 servings
 
      2 lb Boned, skinned chicken
           - thighs; patted dry
      2 tb Extra-virgin olive oil
           Salt & black pepper
      4 oz Salami; coarse chopped
      1 lg Shallot; coarse chopped
      1 c  Pitted, halved green olives
    1/2 tb Cold unsalted butter
           Honey or brown sugar
 
  In a large (12") skillet, heat the olive oil over
  medium-high. Season the chicken lightly with salt and
  pepper. Working in batches if necessary to avoid
  crowding the pan, add the chicken to the skillet and
  cook until browned underneath, about 5 minutes. Flip and
  cook until cooked through, 2 to 5 minutes. (Breasts will
  be done before thighs.)
  
  While the chicken`s cooking, place 1 cup of water near
  the stove. (You`ll need it in the next step.) Transfer
  the cooked chicken to a plate, leaving the skillet over
  the heat.
  
  Reduce the heat to medium. Add the salami and a few
  generous grinds of pepper. Cook, stirring, until browned
  and crisp, 3 to 5 minutes. Add the shallot and cook
  until softened, 1 to 2 minutes. Add the water, increase
  heat to a simmer and cook, scraping up browned bits,
  until reduced by half, 3 to 5 minutes. Add the olives,
  chicken and any juices from the plate. Simmer until the
  chicken is warmed through, 1 to 2 minutes.
  
  Transfer the chicken to serving plates. Remove the
  skillet from the heat and stir in the butter until
  incorporated. Taste the sauce; if it`s too salty, add
  honey or brown sugar to taste. Spoon the sauce over the
  chicken.
  
  By: Ali Slagle
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Love can be sordid only if you work at it." -- Brooke McEldowney
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 221/1 6 240/1120 1634 8001 8002
8005 8050 280/5003 291/111
SEEN-BY: 301/1 113 313/41 335/364 341/66 362/6
371/0 450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх