COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 15 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        06 сен 24 11:38:00
 К    : All                                                   06 сен 24 14:01:03
 Тема : 9/7 World Salami Day - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 158507.cooking@1:2320/105 2b43d167
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chocolate Clementine Salami
 Categories: Chocolate, Citrus, Nuts, Herbs, Fruits
      Yield: 20 servings
 
    200 g  Chocolate
    100 g  Unsalted butter
      2    Egg yolks
      1 tb Cocoa powder
      1 tb Caster sugar
      2    Unwaxed clementines; zest
           - only
      2    Tbps dark rum or orange
           - (Curacao) liqueur
    1/2 ts Sea salt flakes
  1 1/2 ts Gingerbread spice
           +=OR=+
           Mulled spices: cinnamon,
           - ginger, allspice, nutmeg,
           - cloves
     40 g  Dried apricots; chopped
     20 g  Stem ginger; fine chopped
     20 g  Candied citrus peel
     60 g  Malted milk biscuits; broken
           - in pieces
     60 g  Mixed nuts; rough chopped
     40 g  Almond meal *

MMMMM--------------------------TO SERVE-------------------------------
           Icing sugar
 
  Break the chocolate into pieces and add to a heatproof
  bowl with the butter. Place the bowl over a pan with
  boiling water on a low heat. Keep stirring until melted.
  Remove from the heat and whisk in the egg yolks. Add all
  the remaining ingredients and refrigerate until it`s
  firm enough to shape and not fall apart. This should
  take about an hour.
  
  Place half of the mixture on a piece of greaseproof
  paper or clingfilm and roll into a `salami`. Repeat with
  the other half of the mixture to make a second salami.
  Tie the ends with string and refrigerate overnight. To
  serve, roll in icing sugar then slice into discs.
  
  WAXED FRUIT If the fruit is waxed, either pour over hot
  water and rub the wax off with a paper towel or rub the
  fruit with half a lemon dipped in baking soda then rinse
  thoroughly.
  
  * ALMOND MEAL Simply add raw almonds (with skin on) to
  a blender and blitz in short bursts until it becomes a
  fine. Be careful not to grind too long as will end up as
  almond butter.
  
  Laura Hoozist, Milton Keynes, Buckinghamshire, UK
  
  Makes: 20 servings
  
  RECIPE FROM: https://cookpad.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... That`s no way to behave on your first day out!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 221/1 6 240/1120 1634 8001 8002
8005 8050 280/5003 291/111
SEEN-BY: 301/1 113 313/41 335/364 341/66 362/6
371/0 450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх