COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 17 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        07 сен 24 05:45:00
 К    : Shawn Highfield                                       07 сен 24 14:01:03
 Тема : Driving was: Jerky
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 158509.cooking@1:2320/105 2b43d169
@REPLY: 49648.cooking@1:154/700 2b40f948
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
-=> Shawn Highfield wrote to Dave Drum <=-

 DD> one- handed - much to the amazement of my grandfather who used both
 DD> hands while keeping the truck pointed straight with his belly.  Bv)=

 SH> Laugh, I`ve seen a few youtube videos of people driving the old rigs.
 SH> It was a skill for sure.

I could manage the dual sticks one-handed. But my timing had to be spot-
on. Later they came out with a single stick air-shift 4 X 4 transmission
that was much easier on the nerves. My favourite box in a semi was the 
thirteen speed.

My grandmother and stick shifts were never good friends. Granddad always
bought standard transmission V8 Ford sedans. She would rev the motor and
side-step the clutch, chirping the tires or throwing gravel until the 
car was going about 15 MPH. Then straight into high gear - never to come
out of that gear until she came to a complete stop. Riding with her was
very grating on my sensibilities. Best thing ever happened to her driving
was getting a car with an automatic shift after Granddad had passed.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Trail Drivers Goulash (Don`t Look Ian)
 Categories: Beef, Vegetables, Beans, Casseroles, Cheese
      Yield: 12 Servings
 
      2 lb Ground beef
      1 tb Salad oil
      1 lg Onion; chopped
      3    Celery ribs; chopped
 21 1/2 oz (2 cans) tomato soup
     30 oz (2 cans) red beans; drained
     10 oz Pkg spaghetti; cooked
           Salt & pepper
      1 tb Chilli spice mix
      2 c  Grated cheese
 
  Brown ground beef lightly in oil; add onion and celery
  and cook until onion is yellow and celery is soft.
  
  Add tomato soup; rinse cans and add water.
  
  Add beans, spaghetti and seasonings; put in 9 1/2" x
  13" baking dish.
  
  Bake at 350oF/175oC until hot and bubbly.
  
  Grated cheese may be put on top last 15 minutes of
  baking.
  
  From: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... I had my patience tested. I`m negative.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 221/1 6 240/1120 1634 8001 8002
8005 8050 280/5003 291/111
SEEN-BY: 301/1 113 313/41 335/364 341/66 362/6
371/0 450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх