COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 19 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          07 сен 24 21:10:00
 К    : All                                                   07 сен 24 12:56:02
 Тема : Cherry Desserts - 11
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 66893def
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
Granny`s Cherry Desserts

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cherry Hand Pies
 Categories: Pastry, Fruits, Citrus
      Yield: 8 servings
 
      6 tb Water; divided
      2 tb Sugar
      2 tb Cherry brandy
  4 1/2 ts Cornstarch
  1 1/2 ts Lemon juice
      1 ts Quick-cooking tapioca
    1/4 ts Grated lemon zest
        ds Salt
      2 c  Pitted tart cherries; thawed
           - halved
      1 c  Pitted dark sweet cherries;
           - thawed, halved
           Dough for double-crust pie
      1 lg Egg; room temp

MMMMM---------------------------ICING--------------------------------
  2 2/3 c  Confectioners` sugar
      3 tb (to 4 tb) hot water
      2 tb Butter; melted
    1/2 ts Almond extract
    1/4 ts Vanilla extract
        ds Salt
           Freeze-dried strawberries;
           - crushed; opt
 
  In a large saucepan, whisk 4 tablespoons water, sugar,
  brandy, cornstarch, lemon juice, tapioca, lemon zest and
  salt until combined. Add cherries. Bring to a boil; cook
  and stir until thickened, 3-5 minutes. Remove from heat.
  Set aside to cool.
  
  Set oven @ 400┬║F/205┬║C.
  
  On a lightly floured surface, roll half the dough to a
  14x9-in. rectangle. Cut out eight 3 1/2 X 4 1/2"
  rectangles. Repeat with remaining dough.
  
  Transfer 8 rectangles to parchment-lined baking sheets;
  spoon about 3 tablespoons cherry mixture in center of
  each. Whisk egg and remaining 2 tablespoons water. Brush
  edges of crust with egg wash. Top with remaining 8
  rectangles; press edges with a fork to seal. Brush tops
  with egg wash; cut slits in tops.
  
  Bake until crust is golden brown and slightly puffed,
  25-30 minutes. Remove from pans to wire racks to cool.
  Combine confectioners` sugar, hot water, melted butter,
  extracts and salt; drizzle over pies. Garnish with
  freeze-dried strawberries if desired. Let stand until
  set.
  
  Allison Cebulla, Milwaukee, Wisconsin
  
  Makes: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Clouds have a silver lining but it`s often difficult to get it to a mint.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
129/305 153/7715 218/700
SEEN-BY: 226/30 227/114 229/110 114 206 300 307
317 400 426 428 470 664 700
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 256 1124 5858 463/68 1331
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх