COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 21 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          07 сен 24 21:10:00
 К    : All                                                   07 сен 24 12:56:03
 Тема : Cherry Desserts - 13
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 66893df1
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
Granny`s Cherry Desserts

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Macaroon Cherry Pie
 Categories: Pies, Pastry, Fruits, Nuts
      Yield: 8 servings
 
           Dough for single-crust pie
 43 1/2 oz (3 cans) pitted tart
           - cherries
      1 c  Sugar
    1/3 c  Cornstarch
    1/2 ts Ground cinnamon
    1/4 ts Red food coloring, optional

MMMMM--------------------------TOPPING-------------------------------
      1 lg Egg; lightly beaten
      2 tb Milk
      1 tb Butter; melted
    1/4 ts Almond extract
    1/4 c  Sugar
    1/8 ts Salt
      1 c  Sweetened shredded coconut
    1/2 c  Sliced almonds
 
  Set oven @ 400┬║F/205┬║C.
  
  On a lightly floured surface, roll dough to a 1/8" thick
  circle; transfer to a 9" cast-iron skillet or deep-dish
  pie plate. Trim to 1/2" beyond edge of plate; flute
  edge. Bake 6 minutes; set aside.
  
  Drain cherries, reserving 1 cup juice. Set cherries
  aside. In a large saucepan, combine sugar and
  cornstarch; gradually stir in cherry juice until
  blended. Bring to a boil over medium heat; cook and stir
  until thickened, about 2 minutes.
  
  Remove from heat; stir in cinnamon and, if desired, food
  coloring. Gently fold in cherries. Pour into crust.
  Cover edge loosely with foil. Bake at 400┬║F/205┬║C 20
  minutes.
  
  Meanwhile, in a large bowl, combine first 6 topping
  ingredients. Stir in coconut and almonds.
  
  Remove foil from pie; spoon topping over pie. Reduce
  oven to 350┬║F/175┬║C; bake until topping is lightly
  browned, 15-20 minutes. Cool on a wire rack 1 hour.
  Chill 4 hours or overnight before cutting.
  
  Lori Daniels, Beverly, West Virginia
  
  Makes: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... There is no such thing as "unskilled labor". All work requires skill.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
129/305 153/7715 218/700
SEEN-BY: 226/30 227/114 229/110 114 206 300 307
317 400 426 428 470 664 700
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 256 1124 5858 463/68 1331
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх