COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 24 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          07 сен 24 21:11:00
 К    : All                                                   07 сен 24 12:56:04
 Тема : Cherry Desserts - 17
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 66893df5
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
Granny`s Cherry Desserts

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cherry Cheese Blintzes
 Categories: Fruits, Dairy, Cheese
      Yield: 9 servings
 
  1 1/2 c  Milk
      3 lg Eggs; room temp
      2 tb Butter; melted
    2/3 c  A-P flour
    1/2 ts Salt

MMMMM--------------------------FILLING-------------------------------
      1 c  Cottage cheese
      3 oz Cream cheese; softened
    1/4 c  Sugar
    1/2 ts Vanilla extract

MMMMM------------------------CHERRY SAUCE-----------------------------
      1 lb Pitted sweet cherries
    2/3 c  + 1 tb water; divided
    1/4 c  Sugar
      1 tb Cornstarch
 
  In a small bowl, combine the milk, eggs and butter.
  Combine flour and salt; add to milk mixture and mix
  well. Cover and refrigerate for 2 hours.
  
  Heat a lightly greased 8" nonstick skillet; pour 2
  tablespoons batter into the center of skillet. Lift and
  tilt pan to evenly coat bottom. Cook until top appears
  dry; turn and cook 15-20 seconds longer. Remove to a
  wire rack. Repeat with remaining batter. When cool,
  stack blintzes with waxed paper or paper towels in
  between layers. Wrap in foil; refrigerate.
  
  In a blender, process cottage cheese until smooth.
  Transfer to a small bowl; add cream cheese and beat
  until smooth. Beat in sugar and vanilla. Spread about 1
  rounded tablespoonful onto each blintzes. Fold opposite
  sides of blintzes over filling, forming a little bundle.
  
  Place seam side down in a greased 15x10x1-in. baking
  pan. Bake, uncovered @ 350┬║F/175┬║C for 10 minutes or
  until heated through.
  
  Meanwhile, in a large saucepan, bring cherries, 2/3 cup
  water and sugar to a boil over medium heat. Reduce heat;
  cover and simmer for 5 minutes or until heated through.
  Combine cornstarch and remaining water until smooth;
  stir into cherry mixture. Bring to a boil; cook and stir
  for 2 minutes or until thickened. Serve with blintzes.
  
  Jessica Vantrease, Anderson, Alaska
  
  Makes: 9 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Have a ride in my new ambulance," said Tom hospitably.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 90/1 105/81 106/201
129/305 153/7715 218/700
SEEN-BY: 226/30 227/114 229/110 114 206 300 307
317 400 426 428 470 664 700
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 256 1124 5858 463/68 1331
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 30 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх