COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 35 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         08 сен 24 12:44:00
 К    : All                                                   08 сен 24 13:42:01
 Тема : Top 10 Diner Desserts 03
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 44580.fido-cooking@1:3634/12 2b44b09b
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: French Silk Pie
 Categories: Pastry, Chocolate, Dairy
      Yield: 6 servings
 
      1    Sheet refrigerated pie
           - crust
    2/3 c  Sugar
      2 lg Eggs
      2 oz Unsweetened chocolate;
           - melted
      1 ts Vanilla extract
    1/3 c  Butter; softened
    2/3 c  Heavy whipping cream
      2 ts Confectioners` sugar
           Whipped cream & chocolate
           - curls; opt
 
  Cut pie crust in half. Repackage and refrigerate 1 half
  for another use. On a lightly floured surface, roll out
  remaining half into an 8" circle. Transfer to a 7" pie
  plate; flute edge.
  
  Line crust with a double thickness of heavy-duty foil.
  Bake at 450┬║F/232┬║C for 4 minutes. Remove foil; bake
  until crust is golden brown, about 2 minutes longer.
  Cool on a wire rack.
  
  In a small saucepan, combine sugar and eggs until well
  blended. Cook over low heat, stirring constantly, until
  mixture reaches 160┬║F/71┬║C and coats the back of a metal
  spoon. Remove from the heat. Stir in chocolate and
  vanilla until smooth. Cool to lukewarm (90┬░), stirring
  occasionally.
  
  In a small bowl, cream butter until light and fluffy,
  3-4 minutes. Add cooled chocolate mixture; beat on high
  speed until light and fluffy, about 5 minutes.
  
  In another large bowl, beat cream until it begins to
  thicken. Add confectioners` sugar; beat until stiff
  peaks form. Fold into chocolate mixture.
  
  Pour into crust. Chill for at least 6 hours before
  serving. Garnish with whipped cream and chocolate curls
  if desired. Refrigerate leftovers.
  
  Lisa Francis, Elba, Alabama
  
  Makes: 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... To the person who invented ZERO. Thanks for nothing!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 50/109 221/1 6 240/1120 1634 8001 8002
8005 8050 280/5003 291/111
SEEN-BY: 301/1 113 313/41 335/364 341/66 362/6
371/0 450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5020/715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх